Pēdējā laikā kuluāros arvien biežāk izskan runas par nesaskaņām ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa dzīvesbiedrenes Melānijas laulībā, un šonedēļ pāris atkal devis iemeslu dažādiem minējumiem par iespējamo attiecību krīzi.

Pār pāra laulību tumšu ēnu met 2011. gadā tapusi intervija ar pornoaktrisi Danielsu, īstajā vārdā Stefāniju Klifordu, kurā viņa apgalvo, ka Trampam ar viņu esot bijis romāns laikā, kad viņš jau bija apprecējies ar Melāniju.

Lai gan intervija tapusi pirms daudziem gadiem, atklātībā tā nonāca tikai šī gada sākumā, kad izdevums "Wall Street Journal" vēstīja, ka Trampa advokāts Maikls Koens 2016. gadā vairākas nedēļas pirms prezidenta vēlēšanām Klifordai esot samaksājis 130 tūkstošus ASV dolāru par klusēšanu.

Ogles baumu ugunskuram par laulības krīzi piešāva tas, ka Melānija janvāra izskaņā pēdējā brīdī pieņēma lēmumu nedoties līdzi vīram ārzemju vizītē uz Pasaules Ekonomikas forumu Davosā. Savukārt šonedēļ daudzus aizdomīgus darījis pirmās lēdijas žests vīram – viņa izvairījusies no sadošanās rokās ar savu dzīvesbiedru.

Kā vēsta ārzemju mediji, neveiklais misēklis noticis, kad Tramps kopā ar Melāniju pirmdien mērojis ceļu no Baltā nama uz helikopteru, lai dotos vizītē uz Sinsinati. Prezidents mēģinājis sadoties rokās ar sievu, bet viņa uzkrītoši izvairījusies, liekot vīram nonākt visai neveiklā situācijā.

Melānijas atturīgā izturēšanās nav paslīdējusi garām nedz presei, nedz sociālo tīklu lietotājiem, kas virtuālajā vidē dedzīgi ķērušies klāt pirmās lēdijas rīcības analizēšanai un prātošanai, kādas šobrīd ir lauleņu savstarpējās attiecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!