Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts leģendārā "Pirelli" kalendāra jaunākais izdevums, un tas jau atkal pārsteidzis – tā lapas rotā pasaulslavenas sievietes, kuras iemieso mūsdienu Džuljetas tēlu.

Jau vairākus gadus savulaik ierasto kailo daiļavu vietā kalendārā apskatāmi mākslinieciski foto ar daudznozīmīgu vēstījumu. Kā ziņo ārzemju mediji, 2020. gada kalendāra iedvesma ir Viljama Šekspīra radītais Džuljetas tēls.

Itāļu fotogrāfs Paolo Roversi iemūžinājis astoņas atpazīstamas un iedvesmojošas sievietes, kuras "ir piemērotas Šekspīra radītā tēla atveidošanai mūsdienās".

Kalendārā iemūžinātas aktrises Emma Vatsone, Kristena Stjuarte, Mia Gota, Klēra Foja, Indija Mūra un Jara Šahidi, katalāņu dziedātāja Rozālija, kā arī ķīniešu popzvaigzne Krisa Lī.

Līdz ar kalendāru prezentēta arī īsfilma, kas sniedz ieskatu ne tikai izdevuma tapšanas aizkulisēs, bet arī izskaidro šī gada tematiku.

Pēdējos gados "Pirelli" kalendārs, kura vēsture sniedzas aizvadītā gadsimta sešdesmitajos gados, vairākkārt sagādājis pārsteigumus, ne tikai parādot citādu skaistumu, bet arī ļaujot vaļu fantāzijai. Īpaši lielu sabiedrības ievērību izpelnījās 2017. gada kalendārs, kurā bija publicētas neapstrādātas fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!