Foto: Publicitātes foto

Tuvojas novembris – starptautiskais vīriešu veselības mēnesis. Drosmīgu soli spēris pašmāju hiphopa "krusttēvs" Arstarulsmirus (bij. Gustavo), kurš piekritis TV šovā atklāti runāt par delikātu problēmu, kas nomoka tūkstošiem cilvēku Latvijā.

Arstarulsmirus piedalījies veselības un ārienes uzlabošanas šovā "Ceļā uz pārliecību".

Mūziķis nekautrējas runāt ne par pašu slimību, ne izaicinājumiem ceļā uz veselību. "Ja cilvēki nekautrējas runāt par vēnu mezgliem uz kājām un dodas risināt šo problēmu, tad kādēļ man būtu jāvairās no slimības ārstēšanas un tās apspriešanas vien tāpēc, ka tā izpaužas delikātā ķermeņa zonā?" par izplatīto kaiti – hemoroīdiem – teic mākslinieks.

Raidījuma ietvaros viņš devās uz "Veselības centru 4", kur konsultējās ar proktologu un izstrādāja delikātās vainas ārstēšanas gaitu. Hemoroīdi, kā zināms, ir taisnās zarnas vēnu paplatinājumi, un slimībai ir četras stadijas. Vislabāk to var ārstēt slimības sākumposmā. Kā ar to veicās reperim, būs redzams Leldes Ceriņas vadītajā raidījumā kanālā "RīgaTV 24" 31. oktobra vakarā.

"Delfi" jau vēstīja, ka Arstarulsmirus ne tikai jau vairākus gadus mainījis vārdu, bet arī arī dzīvesveidu kopumā. Viņš četras reizes gadā veic badošanās kūri, un pēdējā no tām ilgusi deviņas dienas, kad mūziķis nav ēdis vispār, padzeroties tikai ūdeni un sulas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!