Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Angļu dziedātājas Adeles tēvs miris 57 gadu vecumā. Tēva figūra mākslinieces dzīvē allaž bijis emocionāli smags jautājums, vēsta "Daily Mail".

Adeles tēvs Marks Evanss zaudējis cīņā ar vēzi un miris 57 gadu vecumā, vēsta ārvalstu mediji. "Daily Mail" uzsver: kamēr Adele dzīvo miljonu vērtā villā Losandželosā, tēva mūžs aizritējis treileru parkā Dienvidvelsā.

Māksliniece vairākkārt intervijās runājusi par atsvešinātajām attiecībām ar tēti, jo viņš meitu pameta, kad Adelei bija trīs gadi. Evanss pameta arī dziedātājas pusbrāli Kameronu. Tomēr Adele izteikusies, ka Evansu neienīst, jo viņš tomēr ir viņas tēvs. Adele 2017. gadā "Grammy" balvas pasniegšanā no skatuves pauda, ka savu tēvu nekad nav mīlējusi, lai gan tobrīd vīrietis jau četrus gadus cīnījās ar zarnu vēzi. Viņai arī nepatika, ka tēvs intervijās sacījis, ka Adele savu balsi un muzikalitāti esot mantojusi no viņa.

Abu attiecības līdz pat Evansa mūža galam palika svešas. Arī Evanss virknē interviju paudis, ka bijis nekam nederīgs tēvs un to nožēlo. Kad Adele nonāca savā slavas zenītā, Evanss atzina, ka savu meitu bija smagi pievīlis un vēlējās, kaut laiku varētu pagriezt atpakaļ.

Kāds dziedātājai pietuvināts avots tabloīdam "Daily Mail" paudis, ka Adele ir satriekta par tēva nāves ziņu, taču to uztverot kā "atbrīvošanos". Evanss vairākus pēdējos gadus publiski atvainojies meitai, regulāri sūtījis viņai kartiņas un vēstules, kā arī zvanījis, taču viņa uz šiem centieniem nekad nav atbildējusi. "Vieglāk būtu sazināties ar ASV prezidentu," kādā intervijā izteicās Evanss.

Pati Adele nupat nosvinējusi 33. dzimšanas dienu, savus sekotājus internetā priecējot ar jauniem attēliem. Tāpat nesen juridiski šķirta viņas un Saimona Koneki laulība. Adele dzīvo Losandželosā kopā ar dēlēnu Andželo.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!