Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā pastiprinātu ievērību izpelnījās Latvijas interneta vidē populārā Džeina Eina (attēlā), kura, pateicoties aktivitātēm sociālajos tīklos, kļuvusi par vietējā mēroga zvaigzni. Tagad atklājies, ka viņas dzīve patiesībā ir apmāns, un daudzus šis fakts ne pa jokam satraucis.

Jau vēstīts, ka Džeina vietnē Instagram pirms aptuveni diviem gadiem izveidojusi foto blogu, kurā ļaudis ilgu laiku tika priecēti ar seksīgām pašbildītēm, krāšņiem ceļojumu attēliem, pikantiem momentuzņēmumiem un skaistiem foto, kuros iemūžināts meitenes greznais dzīvesveids.

Foto blogam bija izdevies piesaistīt vairākus tūkstošus sekotāju, taču tagad Džeina Eina pazudusi no aprites - meitene izdzēsusi savu Instagram blogu. Iespējams, uz šādu rīcību viņu pamudinājusi nācijas lielā interese un fakts, ka ļaudis viņu apsūdzējuši ne tikai viltus identitātes izveidē, bet arī bilžu zagšanā no citu sieviešu profiliem.

Komentāru sadaļā pie DELFI Izklaide veidotā raksta par Džeinu sākusies asa diskusija, kurā anonīmi ļaudis metušies meiteni noķengāt un izsmiet viņas aktivitātes sociālajos tīklos. Vairāki īpaši vērīgi komentētāji apgalvojuši, ka Latvijas interneta uzlecošās zvaigznes publiski izrādītā dzīve esot melu un izdomājumu pilna.

Ne viens vien apgalvojis, ka Džeina, kuras īstais vārds esot Jekaterina Zujeva, apmānījusi vientiesīgo nāciju. Lai gan selfijos redzama viņa pati, pārējos publicētos attēlus meitene esot piesavinājusies no citu sieviešu Instagram blogiem. Turklāt vairāki īpaši vērīgi raksta komentētāji pat norādījuši īstos bilžu avotus.

It kā ar to vēl nebūtu gana, uzradušies arī tādi, kuri apgalvo, ka reālajā dzīvē satapušies ar Džeinas Einas profila izveidotāju Jekaterinu. Vairāki paziņas apgalvojuši, ka meitene nemaz neesot tik turīga, kā varētu spriest pēc viņas publicētajām bildēm, un viņas greznais dzīvesveids esot klaji meli un ļaužu maldināšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!