Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka fināla koncertā uz skatuves kāpa arī pieredzes bagātā pašmāju izpildītāja Linda Leen (attēlā pa labi), bet viņas uzstāšanās radījusi spraigu diskusiju sabiedrībā.

Muzikālās bankas fināla ceremonijā Linda Leen kopā ar dejotājām izpildīja dziesmu Pink Glasses, un enerģiskais priekšnesums reti kuru atstāja vienaldzīgu - vēlāk sociālajos tīklos aktīvi apspriests dziedātājas skatuves imidžs.

Linda par savu uzstāšanos saņēmusi daudz atzinīgus vārdus, bet gana populārs ir arī viedoklis, ka, veidojot savu priekšnesumu, dziedātāja ir pārlieku ietekmējusies no populārās amerikāņu skatuves mākslinieces Bejonsas un vēlas kļūt par "latviešu Bejonsu".

Savulaik, komentējot šādu sabiedrības viedokli, pati Linda Leen gan noliedza jebkādu ietekmi vai līdzību ar Bejonsu - viņa norādīja, ka gadījumā, ja aizdomas par stilu kopēšanu radušās vienkāršam televīzijas skatītājam un sociālo tīklu lietotājam, apspriest šo līdzību neesot nekāda pamata.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!