Foto: DELFI

Pirmdienas vakarā par vienu no apspriestākajiem notikumiem kļuva ne tikai šova Jaunā talantu fabrika dalībnieku priekšnesumi, bet arī raidījuma vadītājas Ketijas Šēnbergas (attēlā pa kreisi) apģērbs un izskats.

Īpaši sarkastiskus izteikumus daudz cietusī arāju tauta veltīja TV sejas savdabīgajai galvas rotai.

Talantu šova vadītāja bija tērpusies meitenīga kleitiņā, bet apģērbu stilisti bija nolēmuši papildināt ar pamanāmiem un izteiksmīgiem aksesuāriem - uz TV sejas kakla mirdzēja iespaidīga rota, bet blondajos matos vizuļoja sudrabots, kronim līdzīgs veidojums.

Sākumā Ketija kronīti bija uzlikusi uz galvas tā, ka acīgākajiem skatītājiem tas atgādināja keponu, par ko arī zibenīgi sākās spriedelēšana un diskutēšana mikroblogu vietnē Twitter.

Pēcāk, kad šova vadītāja pamanīja sociālajos tīklos sacelto brēku, viņa galvas rotu uzlika otrādi, taču šis nelielais misēklis jau bija pamanīts, un interneta plašumos ļaudis izsmēja Šēnbergu, salīdzinot viņu ar dažādiem multfilmu varoņiem.

"Eu, nu nopietni, kas tā par kepku-konzervbundžu uz galvas Ketijai?!" mikroblogu vietnē Twitter prātoja bijusī Karsto laika ziņu vadītāja Zane Pabērza. (Viņas satraukums lika aizmirst vārda "konservi" pareizu rakstību.)

Ļaudis Ketiju salīdzināja ar tēlu no Džetsonu multfilmas un viņas amizanto kronīti pat dēvēja par "aparātu", savukārt kādam citam sociālo tīklu lietotājam Ketijas galvas rota raisīja asociācijas ar krievu tautumeitu.

"Ieslēdzu TV, domāju, ka "nastal novij god", bet nē - Ketija Šēnberga saposta par raidījuma vadītāju. Vai tāda galvas rota ir "must have"?" sašutumu pauda kāda Jaunās talantu fabrikas skatītāja.

Šova mīļotāji jau vairākkārt sociālajos tīklos pauduši viedokli, ka raidījumā pieaicinātie stilisti ne visai veiksmīgi izvēlas tērpus Ketijai, taču šoreiz, šķiet, sabiedrības mērs bija pilns - stilistiem tika pārmesta bezgaumība un pausta nostāja, ka, ja nebija nekas labāks, ko uzlikt raidījuma vadītājai uz galvas, varēja nelikt vispār neko.

"Tas ir kaut kas monstruāls! Kādai bezgaumībai jābūt, lai kaut ko tik skaistu kā Ketiju ietērptu tik negaumīgi," interneta plašumos visai skarbi vārdi tika veltīti stilistiem.

Tiesa, arī pati Ketija vairākkārt saņēmusi krietnu devu kritikas no šova skatītājiem, kuri savu viedokli lielākoties pauž interneta vidē. Ļaudis ne tikai apšauba TV sejas raidījuma vadīšanas spējas, bet arī pārmet viņai pārlieku lielu žestikulēšanu un kaitinošas grimases.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!