Foto: Privātais arhīvs
Skaistā Krievijas estrādes dziedātāja Nataša Koroļova (attēlā) vienmēr tikusi uzskatīta par sievieti, kurai nav kompleksu par savu izskatu, taču tagad viņa sociālajos tīklos publicējusi fotogrāfiju, kas burtiski šokējusi viņas daudzus fanus.

Zem šī fotoattēla Koroļova pierakstījusi: "Mierīgi, ļaudis! Viss ir kārtībā. Šī fotogrāfija uzņemta pieņemšanā pie stomatologa. Pastāv īpaša metode, kā nostiprināt smaganas - ar elektrodiem, kas tiek pievienoti noteiktām ķermeņa daļām."

Tiesa, šis skaidrojums nav nomierinājis dziedātājas fanus, kuri jūtas vīlušies, savu mīluli ieraugot bez grima, turklāt ar īsiem sprogainiem matiņiem, kas it nemaz nelīdzinās krāšņajām frizūrām, ar kādām Koroļova uzstājas koncertos. Tāpēc arī izskanējušas aizdomas, ka koncertos dziedātāja izmanto parūkas.

Tiesa, pavisam nesen Koroļova paziņoja, ka pamet dziedātājas karjeru. "Jo vecāka kļūstu, jo mazāka man ir vēlēšanās kaut ko darīt. Man jau sen ir sajucis, cik albumus esmu izdevusi un cik gadus vispār esmu uz skatuves," šogad rakstīja dziedātāja.

Ukrainā dzimusī Koroļova dzied jau no bērnības, bet starp Krievijas estrādes zvaigznēm viņas vārds tiek minēts jau vairāk nekā 20 gadus (viņas pirmais studijas albums iznāca 1990. gadā, kad meitenei bija tikai 17 gadi).

Savukārt pagājušajā gadā dziedātāja sabiedrību pārsteidza, netipiski estrādes zvaigznēm paziņojot, ka dēla Arhipa dzemdības nedaudz pabojājušas viņas lielisko figūru un krūtis, tāpēc viņa pirmo reizi nolēmusi izmantot plastikas ķirurgu palīdzību.

"Pēc dēla piedzimšanas man, tāpat kā daudzām sievietēm, bija problēmas ar figūru. Ja ar lieko svaru es pati kaut kā tiku galā, tad ar nokarenajām krūtīm gan nācās pamocīties," intervijā žurnālam Тайны звезд stāstīja dziedātāja.

"Pirmo reizi publiski atzīstos, bet es izdarīju plastisko operāciju. Un it nemaz to nenožēloju! Galu galā izskatam dziedātājas darbā ir ļoti liela nozīme. Un arī skaistulim vīram blakus gribas izskatīties pienācīgi," stāstījusi Koroļova, kuras otrais vīrs ir striptīza dejotājs Sergejs Gluško, Krievijā pazīstams ar segvārdu "Tarzāns" (iepriekš Koroļova bija precējusies ar komponistu un dziedātāju Igoru Nikolajevu).

Pēc Natašas vārdiem, izšķirties par šādu operāciju viņai nav nācies viegli, jo dziedātāja baidījusies, ka tas nopietni ietekmēt veselību, tomēr viss noritējis gludi.

"Ja tā padomā, tad šādās operācijās nav nekā slikta. Skaistums prasa upurus! Un es nekaunos paziņot, ka, ja būs vajadzība, pēc desmit, piecpadsmit gadiem atkal veikšu plastisko operāciju. Mūsdienu pasaulē tā ir ikdienišķa lieta. Nekā nosodāma es tajā neredzu," stāstīja Koroļova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!