Foto: Publicitātes foto
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Ansis Klintsons atstādināts no 'Preses kluba' vadīšanas

Foto: Publicitātes foto

Bijušais dziedātājs, tagad pasākumu vadītājs un TV personība Ansis Klintsons vairs nevadīs kanāla "RīgaTV 24" ikvakara sarunu raidījumu "Preses klubs".

Lasīt vairāk

Elīna Didrihsone krūtis palielinājusi akurāt uz kāzu dienu

Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ kanāla STV "Pirmā!" dāmu raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas uzņēmēja un ietekmīgā influencere Elīna Didrihsone.

Lasīt vairāk

Prezentēta Latvijas dziesma 'Eirovīzijai' – 'The Moon is Rising'

Latvijas Televīzija (LTV) sadarbībā ar portālu "Delfi" piedāvā pirmatskaņojumu dziesmai, kura šogad sacentīsies ar citām starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija". Latviju tajā pārstāvēs Samanta Tīna ar skaņdarbu "The Moon is Rising".

Lasīt vairāk

Ārzemniekiem patīk, tautieši peļ – Latvijas dziesmu vētī 'Eirovīzijas' fani

Foto: Publicitātes foto

Piektdien tapa zināms, ar kādu dziesmu Samanta Tīna pārstāvēs Latviju lielajā "Eirovīzijā" Roterdamā. Skaņdarbs "The Moon is Rising" vienaldzīgos neatstāj - dziesma vai nu ļoti patīk, vai arī ārkārtīgi nepatīk.

Lasīt vairāk

Leģendārā Tīna Tērnere 81 gada vecumā atvadās no publikas

Foto: Vida Press

Izcilā amerikāņu dziedātāja Tīna Tērnere paziņojusi, ka ir "savas dzīves pēdējā nodaļā" un atvadījusies no sava talanta pielūdzējiem.

Lasīt vairāk

Salcevičas laulība izjuka, jo Kasparu 'besījuši' viņas bērni

Foto: Privātais arhīvs

Stiliste un influencere Indra Salceviča paviesojusies pie Džilindžera un Ievas Adamss viņu veidotajā "YouTube" sarunu raidījuma "Dž.Spot", kur atklājusi skaudras detaļas saistībā ar viņas nesen šķirto laulību.

Lasīt vairāk

Mairis Briedis ar sieviņu pozē pie Ēģiptes piramīdām

Foto: Privātais arhīvs

Atzītākais Latvijas bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos publicē attēlus, kuros redzams: viņš izceļojis no Latvijas un atrodas siltākā klimatā.

Lasīt vairāk

Pirmās attiecības pēc 15 gadu laulības: TV3 šova Madara iemīlējusies

Foto: Privātais arhīvs

Marta sākumā par pozitīvām izmaiņām savā privātajā dzīvē feisbukā paziņoja Madara Marta Šterna – dāma, kuru TV3 skatītāji iepazina šovā "Operācija: Jauna dzīve". Madara ir transpersona, kura šajā projektā vēlējās savu vizuālo izskatu vērst daudz sievišķīgāku.

Lasīt vairāk

Gints Valdmanis un viņa jaunā draudzene gaida mazuli

Foto: Privātais arhīvs

Par skaistu pavērsienu dzīvē paziņojis fitnesa entuziasts Gints Valdmanis – viņš būs tēvs.

Lasīt vairāk

Arī Sarmīte Rubule vērsusies tiesā pret Dailes teātri

Foto: Publicitātes foto

Marta izskaņā Rīgas apgabaltiesā tiks skatīta Sarmītes Rubules prasība pret Dailes teātri, no kura viņa tika atlaista līdz ar vairākiem citiem štata darbiniekiem, ziņo izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!