Foto: LETA, publicitātes foto, privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Iepazīsties! Šova 'Saimnieks meklē sievu' jaunās sezonas desmit brašuļi

Foto: Kaspars Filips Dobrovolskis

Šoruden pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies iemīļotais attiecību šovs "Saimnieks meklē sievu", un pirmdienas, 17. jūnija, vakarā pulksten 21 kanālā TV3 varēs iepazīties ar desmit brašiem, staltiem, krietniem, strādīgiem un, kas svarīgi, brīviem saimniekiem, kuri gatavi iepazīties un atrast savu otru pusīti.

Lasīt vairāk

Mairis Briedis pēc cīņas pret Glovacki ringā bildina mīļoto Jūliju

Foto: LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis naktī no sestdienas uz svētdienu bildināja savu mīļoto sievu Jūliju – viņš izredzētās roku lūdza ringā uzreiz pēc cīņas pret poli Kšištofu Glovacki.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo planētas spēcīgākais vīrs – latvietis Mārtiņš

Foto: Privātais arhīvs

Nesen notikušajā spēkavīru prestižajā forumā "World's Strongest Man" uzvaras laurus plūca un par spēcīgāko vīru pasaulē tika atzīts Mārtiņš Līcis – Latvijā dzimis spēka mitriķis.

Lasīt vairāk

Populāri latvieši, kuri 'iznākuši no skapja' ar sociālo tīklu starpniecību

Foto: LETA/F64/Privātais arhīvs

Jūnijs tiek uzskatīts par praidu mēnesi, kad visā pasaulē miljoniem cilvēku iziet lielāko pilsētu ielās, lai svinētu dzīvi, aicinātu sabiedrību būt iecietīgākai un kārtējo reizi apliecinātu – mīlestībai nav dzimuma robežu.

Lasīt vairāk

Kā Toskānā precējās daiļā tenisiste Karolīna Vozņacki

Foto: Privātais arhīvs/Paul White Photo

Aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu kļuvusi titulētā poļu izcelsmes Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki – viņa romantiskā ceremonijā Toskānā mijusi gredzenus ar bijušo amerikāņu basketbolistu Deividu Lī.

Lasīt vairāk

Foto: Slavas tīkotāji un slavenības māžojas jauna šova atklāšanas ballītē

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā īpaši raiba un kolorīta kompānija bija sapulcējusies Kalnciema kvartālā – tur notika jaunā šova "Gribi kļūt slavens" līksmā atklāšanas ballīte, kurā jautrība sita augstu vilni.

Lasīt vairāk

Foto: Smalko aprindu ļaudis līksmo šampanieša ballītē

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajās brīvdienās Rīgā norisinājās ikgadējās šampanieša dzīres – dzirkstošs burziņš, kurā bija sapulcējusies izmeklēta sabiedrība. Svinību namamāte šogad bija apburošā modes un stila lietpratēja Maija Silova.

Lasīt vairāk

Foto: Trampu pāris pārsteidz ar mīļuma izpausmēm

Foto: AFP/Scanpix/LETA

ASV prezidents Donalds Tramps šonedēļ Floridā oficiāli paziņoja, ka viņš nākamgad prezidenta vēlēšanās kandidēs uz otro amata termiņu, un līdzās viņam šajā svarīgajā dienā bija laulātā draudzene Melānija Trampa, kura visus šos gadus politiķi atbalstījusi gan priekos, gan bēdās.

Lasīt vairāk

Holivudas spīdeklis Roberts Patinsons ieradies filmēties Tallinā

Foto: Vida Press

Igaunijā šobrīd tiek uzņemta populārā režisora Kristofera Nolana jaunākā filma "Tenet", kurā vienu no galvenajām lomām atveido arī amerikāņu aktieris Roberts Patinsons. Kā ziņo kaimiņzemes mediji, filmu zvaigzne svētdien ieradusies Tallinā ar regulāro reisu no Frankfurtes.

Lasīt vairāk

Princis Harijs un hercogiene Megana publisko jaunu dēliņa Ārčija foto

Foto: Reuters/Scanpix/LETA/AP/Scanpix/LETA

Aizvadītajās brīvdienās Lielbritānijā un citās valstīs tika atzīmēta Tēva diena, un par godu šim īpašajam notikumam jaunu sava nesen dzimušā dēliņa Ārčija Harisona Mauntbatena Vindzora foto izplatījis Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!