Foto: Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi Izklaide" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Rīgas lidosta atvainojas par darbinieka ziemas priekiem teritorijā

Foto: Privātais arhīvs

21. decembra vakarā sociālajos tīklos parādījās attēls, kuru ļaudis metās naski komentēt, sacenšoties asprātībā. Uzņemtajā fotoattēlā redzams, ka lidostas "Rīga" lidmašīnu novietnē pie termināļa kāds sniegā izveidojis visai simetrisku zīmējumu.

Lasīt vairāk

Bijušais TV ziņu diktors Ivo Goldmanis izrāvies no bezpajumtnieka dzīves

Foto: LETA/Publicitātes foto/DELFI kolāža

Šoruden vairāku mediju redakcijas saņēma šokējošu fotogrāfiju – tajā bija redzams savulaik LNT un pēc tam arī TV3 moderators Ivo Goldmanis cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī. Izdevums "Kas Jauns" vēstīja, ka viņš ir alkohola atkarības varā un kļuvis par bezpajumtnieku. Nu stāstam ir turpinājums.

Lasīt vairāk

Stiliste Dita Grauda nodibina ģimeni ar Kauliņu no Rogas slavenās filmas

Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju stiliste, grima meistare un zīmola "Lancome" vēstnese Latvijā Dita Grauda kļuvusi par māmiņu – pasaulē nācis viņas pirmais mazulis. Bērna tēvs ir pretrunīgi vērtētais kādreizējais baņķieris Guntars Kļaviņš, kuru tuvāk varēja iepazīt Kaspara Rogas dokumentālajā filmā "Meklējot Mr. Kauliņu".

Lasīt vairāk

Populārā influencere Elīna Didrihsone ir mazuļa gaidībās

Foto: Privātais arhīvs

Uzņēmēji, apģērbu veikala "Butterfly" saimnieki Elīna un Nauris Didrihsoni gatavojas varenām pārmaiņām savā dzīvē – sociālajos tīklos slavenais pāris paziņojis, ka pošas vecāku statusam.

Lasīt vairāk

Beigušās Sindijas Vildes attiecības ar seksapīlo libānieti

Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējā modele un TV dīva Sindija Vilde atkal izšķīrusies – pēc vairāku mēnešu draudzības pajukušas viņas attiecības ar libāņu izcelsmes IT speciālistu un baikeri Rolandu Abu Džounsu, noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Normunds Rutulis 50 gadu vecumā kļuvis par vectētiņu

Foto: LETA

Dziedātājs Normunds Rutulis nu jau trīs mēnešus godājams par opīti – viņa meita Linda septembrī laidusi pasaulē savu pirmo atvasi, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Kučinskis pārdevis lauku īpašumu, kurā reiz teica Jaungada runu

Foto: DELFI

Kādreizējais Valmieras mērs un pēc tam arī Latvijas ministru prezidents Māris Kučinskis atvadījies no sava lauku īpašuma, viensētas "Kalna Kanči" Jērcēnos. Ekspremjers to pārdevis Valkas vicemēram Vilmāram Vesingi, noskaidrojis izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Krištianu Ronaldu draudzene atklāj gaidāmo dvīņu dzimumu

Foto: Privātais arhīvs

Šā gada oktobra izskaņā vēstījām, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu kļūs par sešu bērnu tēvu – viņa mīļotā sieviete gaida dvīņus. Nu zināms arī gaidāmo mazuļu dzimums, proti, pasaulē jānāk zēnam un meitenei.

Lasīt vairāk

Tiesa atstāj spēkā PTAC piemēroto sodu influencerei Miglānei

Foto: Privātais arhīvs

Administratīvā rajona tiesas Jelgavas tiesu nams atstājis spēkā Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) piemēroto sodu influencerei Adrianai Miglānei.

Lasīt vairāk

Alise Haijima un viņas mīļotais pēc pikantēriju šova izšķīrušies

Foto: Kadrs no video

Tuvojoties gada beigām, visi iepazīšanās un piedzīvojumu šova "Mīla kemperī" dalībnieki atkal satikās, lai noskaidrotu, kā kuram gājis pēc ceļojuma noslēguma. Ballētāju kompānijai par pārsteigumu izrādījās, ka uzvarētāju pāris Alise un Rūdolfs pēc pelnītās divvientulības Spānijā tomēr izšķīrušies.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!