Foto: Privātais arhīvs/LETA/Vida Press
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? Mūžīgie jautājumi. "Delfi Izklaide" sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties svarīgajos notikumos pašmāju un ārvalstu ļaužu dzīvēs.

Porziņģa draugs, influenceris Felipe Gabriels spiests atstāt Latviju

Foto: Privātais arhīvs

Modelis, aktieris, futbolists un influenceris ar vairāk nekā 90 000 sekotāju "Instagram" vietnē Felipe Gabriels Ksavjers otrdien publiskojis paziņojumu, ka pēc sešu gadu uzturēšanās Latvijā nu viņš spiests doties prom. Viņš saka, ka ar katru gadu kļūst arvien grūtāk un grūtāk sakārtot dokumentus, lai oficiāli dzīvotu mūsu valstī.

Lasīt vairāk

Agneses Zeltiņas dzīves nožēla – šķiršanās no vīra un dēla tēva

Foto: Privātais arhīvs

Bijusī aktrise, šobrīd rotu uzņēmēja un garīguma influencere Agnese Zeltiņa decembrī svinēs savu 50. jubileju. Zeltiņa nule izdevusi memuārus "Agnese Zeltiņa A-Z" – grāmatu par savu dzīvi, vienlaikus sniedzot interevijas vairākiem pašmāju žurnāliem, pieskaroties arī sievišķīgi intīmiem jautājumiem.

Lasīt vairāk

Leģendārā Madonna publisko varen savdabīgus foto

Foto: Privātais arhīvs

Popmūzikas karalienes Madonnas fani jau pieraduši, ka sociālajos tīklos viņa te pārsteidz, te izbrīna, te šokē ar izdomu un motīviem, kas tiek lietoti fotogrāfijās. Tomēr viņas jaunākā sesija satriec daudzus – tā ietver vairākus kadrus, kuriem jēgas skaidrojuma, iespējams, nav vispār.

Lasīt vairāk

Sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai 13 gadus jaunāks mīļākais

Foto: Vida Press

Amerikāņu modele, influencere un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ļāvusies jaunām attiecībām – pēc vairāku nedēļu baumām nu beidzot apstiprinājies, ka 41 gadu vecā Kardašjana satiekas ar nupat 28. gadu dzimšanas dienu nosvinējušo komiķi Pītu Deividsonu.

Lasīt vairāk

Foto: Miljonārs Zuzāns draudzeni izved pašmāju smalkajā sabiedrībā

Foto: DELFI

Mākslas mecenāts un azarstpēļu uzņēmējs Jānis Zuzāns publiskos pašmāju sarīkojumos ar savu draudzeni līdz šim parādījies reti vai nemaz. Nu tas noticis – Zuzāns kopā ar mīļoto sievieti Ilzi saposušies devušies uz ikgadējo teātra mākslas lielāko notikumu "Spēlmaņu nakti".

Lasīt vairāk

Džinas Lolobridžidas rūgtās vecumdienas – jātiesājas ar pašas dēlu

Foto: Vida Press

Reiz par pasaulē skaistāko sievieti uzskatītā itāļu aktrise Džina Lolobridžida nonākusi neapskaužamā situācijā – par tiesībām rīkoties ar savu naudu viņa tiesājas ar pašas vienīgo dēlu, 64 gadus veco Milko Skofiču, kurš līdz šim centies tiesas ceļā iegrožot mātes tēriņus.

Lasīt vairāk

Juta Valdmane par bijušo vīru: 'Viņš negribēja šķirties'

Foto: Privātais arhīvs

Influencere Juta Jemeļjanova (soctīklu vidē joprojām Valdmane) šobrīd dodas uz Ņujorku pie sava mīļotā vīrieša Jura Kupra, taču pirms tam skaistule paspējusi TV sarunu šovam "Kad viņas satiekas" pastāstīt gan par iepazīšanos ar Juri, gan to, ka viņas bijušais vīrs nemaz neesot gribējis šķirties – laulības šķiršanas iniciatore bijusi viņa pati.

Lasīt vairāk

Foto: Kā paaudzies hokejista Elvja Merzļikina mazulītis

Foto: Privātais arhīvs

NHL kluba "Blue Jackets" vārtsarga Elvja Merzļikina dēlēns nule nosvinējis trīs mēnešu jubileju. Mazo puisēnu sociālajos tīklos labprāt rāda gan lepnais tēvs, gan māte Aleksandra. "Tu man esi viss," jaunāko attēlu ar dēlu komentē viņa.

Lasīt vairāk

Noklausies! Pašmāju repa veterāni Kurts un Gacho izdod kopīgu dziesmu

Foto: Publicitātes foto

Neilgi pēc sava otrā soloalbuma "Laikā" nodošanas klausītāju vērtējumam reperis Kurts kvēlākajiem faniem un hiphopa mūzikas ierakstu kolekcionāriem sarūpējis īpašu pārsteigumu – ierobežotas tirāžas albuma CD. Tajā dzirdams vēl līdz šim nepubliskots skaņdarbs "Bail", kas tapis kopā ar Gacho un ir albuma noslēdzošā kompozīcija.

Lasīt vairāk

Pikantēriju šovā šķīst asaras: izbalsots Alises Haijimas mīļotais

Foto: Kadrs no video

Šoreiz iepazīšanās un piedzīvojumu šovā "Mīla kemperī" izbalsošanā tika lemts, ka dosies mājās nevis viens, bet gan veseli divi puiši, kuri vissliktāk tiks galā ar praktisku uzdevumu, labojot salauztas lietas. Viss beidzās ar dalībnieces Alises Haijimas rūgtām asarām.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!