Foto: Valsts prezidenta kanceleja/DELFI/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā un slavenību dzīvēs kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Rudaks un Shipsea aizstāv skarbi kritizēto dziedātāju Eviju

Foto: DELFI

Šonedēļ karstas diskusijas izraisījis pirmdien, 19. novembrī, pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas notikušais mīlestības tēmai veltītais bezmaksas koncerts "Mīlestības vārdā. 18+". Pasākums izpelnījies pretrunīgu vērtējumu, un netrūkst tādu, kas tam veltījuši asu kritiku. Krietnu devu pārmetumu saņēmusi arī jaunā dziedātāja Evija Vēbere, kuras izpildījums un vokāls dažiem izraisījis sašutumu.

Lasīt vairāk

Ušakova atklāj jaunus faktus par Ronalda afērām; tiek publiskotas telefonsarunas

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova nesen atmaskoja afēristu Ronaldu, kurš, lai gan ir precējies divu bērnu tēvs, iesaistījies intīmās attiecībās ar daudzām citām sievietēm. Donžuāns, slēpjoties aiz vārda Daumants, ap pirkstu bija aptinis arī Lieni un nekrietni izmantojis viņas uzticību. Šonedēļ drosmīgā sieviete gaismā cēlusi jaunus faktus par krāpnieka izdarībām.

Lasīt vairāk

Artuss Kaimiņš ar mīļoto Jeļenu mirdz pieņemšanā Rīgas pilī

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika atzīmēta Latvijas valsts proklamēšanas 100. gadadiena, un par godu šim īpašajam notikumam prezidents Raimonds Vējonis Rīgas pilī pēc svētku uguņošanas rīkoja svinīgu pieņemšanu, kurā pulcējās īpaši lūgtie viesi – politiķi, bijušie prezidenti, kultūras jomas pārstāvji un sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lasīt vairāk

Slavenam amerikāņu reperim draud mūža ieslodzījums

Foto: Vida Press

Apcietinājumā nonācis 22 gadus vecais amerikāņu reperis Daniels Hernandezs, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Tekashi 6ix9ine vai vienkārši 6ix9ine. Ja pret mūziķi izvirzītās apsūdzības izdosies pierādīt, viņam draud ilgtermiņa cietumsods.

Lasīt vairāk

Ušakovas atmaskotais precētais donžuāns izklāsta savu versiju par abu romānu

Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Plašu ažiotāžu aizvadītajā nedēļā izraisīja dziedātājas un tetovētās modeles Lienes Ušakovas jeb Seksīgās Lee "Facebook" ieraksts, kurā viņa atmaskoja Ronaldu Alpi – vīrieti, ar kuru viņai bijis romāns un kurš nekrietni melojis. Vēlāk arī daudzas citas sievietes nāca klajā ar paziņojumu, ka donžuāns viņas aptinis ap pirkstu. Visbeidzot skandālu komentējis arī pats viltvārdis.

Lasīt vairāk

Mīlas dziesmu koncerts pie Gaismas pils izpelnās pretrunīgu novērtējumu

Foto: DELFI

Pirmdien, 19. novembrī, Latvijas simtgades svinības turpinājās ar mīlestības tēmai veltītu bezmaksas koncertu "Mīlestības vārdā. 18+", kas norisinājās pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas. Pasākums izpelnījies neviennozīmīgu novērtējumu, un ļaudis sadalījušies divās nometnēs – vieni to slavējuši un saukuši par sirsnīgu, bet otri pauduši neapmierinātību un nopēluši mūziķu sniegumu.

Lasīt vairāk

Foto: Vējoņa un viņa kundzes stils Latvijas simtgades svinībās pilī

Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Kamēr ievērojams skaits tautiešu Latvijas valsts proklamēšanas 100. gadadienas vakarā drūzmējās Krastmalā, pulciņš izmeklētas sabiedrības uzreiz pēc svētku uguņošanas sanāca Rīgas pilī, kur valsts prezidents Raimonds Vējonis rīkoja svinīgu pieņemšanu.

Lasīt vairāk

Bondaru pāris žilbina svinīgajā pieņemšanā pie prezidenta

Foto: Privātais arhīvs

Viens no zīmīgākajiem un izsmalcinātākajiem Latvijas valsts proklamēšanas 100. gadadienas svinību pasākumiem norisinājās Rīgas pilī – pēc svētku uguņošanas Valsts prezidents Raimonds Vējonis tur rīkoja pieņemšanu, kurā pulcējās daudzi ietekmīgi kungi un dāmas.

Lasīt vairāk

Raibi foto: Kā pašmāju slavenības Latvijas simtgadi godināja

Foto: Privātais arhīvs

Aizgājušās nedēļas izskaņa tika pavadīta Latvijas simtgades zīmē, godinot neatkarības proklamēšanas 100. gadadienu. Visapkārt valdīja svētku noskaņa, un patriotisms bija pārņēmis arī sociālos tīklus.

Lasīt vairāk

Foto: Šveicē sastapušies divi slaveni latvieši

Foto: Privātais arhīvs

Patīkamu atkalredzēšanos šajā nedēļas izskaņā Šveicē piedzīvojis latviešu dziedātājs Lauris Reiniks – viņš saticies ar Latvijas hokeja izlases vārtsargu Elvi Merzļikinu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!