Foto: Privātais arhīvs
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu desmitnieks – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Jā, marginālas ziņas, kas neko daudz nemaina jūsu un mūsu dzīvē, tomēr interesantas un labrāt aprunātas virtuvē kā uzkodiņa. Kā saka, lietas kursā jābūt!

Jaunie rēķini sit pa kabatu arī Kambalai Rīgas klusajā centrā

Foto: Privātais arhīvs

Nu jau kādu laiku uzņēmēja Olga Kambala ar savu mīļoto vīrieti Kasparu Kambalu īrē iespaidīga izmēra apartamentus Rīgas klusajā centrā – rajonā, kas kādreiz bija aristokrātu mītnes vieta un šo auru saglabā joprojām. Jauno laiku dārdzība situsi pa kabatu arī Kambalām, proti, rēķinu pieaugumu izjūt arī viņi.

Lasīt vairāk

Artjoms Gluzunovs jau 10 gadus ir precējies ar dāmu no Taizemes

Foto: Kadrs no video

Dziedātājas, šova "X Faktors" uzvarētājas Elīnas Gluzunovas bērnu tēvs, izrādās, ir juridiski precēts vīrs un šīs nianses dēļ nemaz nav varējis apprecēt savu trīs bērnu māti. Šovā "Ģimene burkā" Gluzunovs skaidro, kas ir viņa sieva.

Lasīt vairāk

Ietekmīga ukraiņu influencere Rīgā atradusi savu sapņu vīrieti

Foto: Privātais arhīvs

Viena no Ukrainā slavenākajām sociālo mediju personībām Sofija Stužuka iemīlējusies kādā turīgā rīdziniekā. Populārā influencere saviem teju sešiem miljoniem sekotāju "Instagram" platformā ļāva caur fotogrāfijām un video baudīt savu viesošanos Rīgā, tostarp kādā Vecrīgas viesnīcā.

Lasīt vairāk

Negantas mammas, naida vēstules – Dvinska par aiziešanu no 'Māmiņu kluba'

Foto: Privātais arhīvs

Piecas sezonas vadījusi populāro raidījumu "Māmiņu klubs", influencere Rūta Dvinska šo stafeti atdevusi citās rokās un pati tagad lasa TV3 laika ziņas. Intervijā žurnālam "Ieva" viņa skaidro apstākļu kopumu, kas lika atvadīties no "Māmiņu kluba".

Lasīt vairāk

Šova zvaigznei Madarai dzimuma maiņa izmaksājusi vairāk nekā 20 000 eiro

Foto: Privātais arhīvs

Klīnikā Taizemē dzimuma maiņu veikusi 38 gadus vecā Madara Marta Šterna, kuru Latvijā iepazina no TV3 šova "Operācija: Jauna dzīve". Madarai, kura iepriekš bija precējies trīs bērnu tēvs Māris, šovā gan uzlaboja smaidu, gan izņēma sēkliniekus, un tālajā zemē viņa atbrīvojusies arī no dzimumlocekļa.

Lasīt vairāk

Aktieris Jēkabs Reinis aizgājis no Nacionālā teātra štata

Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jēkabs Reinis – divu citu šī teātra zvaigžņu Jāņa Reiņa un Lāsmas Kugrēnas dēls – vairs nav štata darbinieks, bet gan pārgājis ārštatā, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Vesta jaunā draudzene arī iepriekš satikusies tikai ar miljardieriem

Foto: Vida Press

Slavenais amerikāņu reperis Kanje Vests nu jau kādu brīdi ir kopā ar aktrisi Džūliju Foksu – abi vairs nevairās iziet kopā publikā, turklāt jau mēdz saskaņot arī apģērbu. Foksa savā podkāstā "Forbidden fruits" atbildējusi uz daudzu cilvēku bažām: vai viņa ar reperi ir kopā tikai naudas dēļ?

Lasīt vairāk

Uzņēmēja Alise Kolosova sniegusi pirmo interviju pēc laulības šķiršanas

Foto: Privātais arhīvs

39 gadus vecā dejotāja un kāzu rīkotāja Alise Kolosova nu jau labu laiku ir Bali iedzīvotāja. Tur viņa dzīvo kopā ar savu mīļoto vīrieti, mākslinieku un uzņēmēju Džeriju Mihimanu. Kolosova sniegusi interviju žurnālam "Santa" un atzīst, ka tik dziļu mīlestību piedzīvo pirmo reizi.

Lasīt vairāk

Anna Sedokova pārdevusi vienu no saviem Maskavas dzīvokļiem

Foto: Privātais arhīvs

2020. gada jūnijā ukraiņu izcelsmes krievu dziedātāja Anna Sedokova pavēstīja, ka nopirkusi jaunu dzīvokli. Šobrīd kļuvis zināms, ka dziedātāja šo īpašumu pārdevusi.

Lasīt vairāk

Vai var nopelnīt ar koncertiem internetā? Otrā daļa

Foto: Privātais arhīvs

Kad pašmāju mūziķi un muzikanti 2020. gada martā saprata, ka pandēmijas dēļ saplānotie koncerti būs jāatceļ, daži uzņēmīgākie nemeta plinti krūmos un savu māksliniecisko darbību pārcēla uz digitālo vidi. Tā kā latvieši vienmēr bijuši lustīgi ballētāji, tieši vieglās mūzikas žanra pārstāvji allaž bijuši visnotaļ pieprasīts ballīšu elements. Vai kāds ar to kaut ko nopelnīja, par to šajā rakstā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!