Foto: DELFI/Privātais arhīvs/Publicitātes foto
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Video: 'Vecais Kašers ir miris' jeb Kaspars maina imidžu

Foto: LETA

Multimākslinieks Kašers pārsteidzis ar imidža maiņu – to viņš demonstrē "STV Pirmā" šova "Slavenības. Bez filtra ietvaros".

Lasīt vairāk

Varēja būt, bet nesanāca: Laima Vaikule par to, kāpēc viņai nav bērnu

Foto: DELFI

Slavenā latviešu dziedātāja Laima Vaikule būtu varējusi būt mamma gan saviem bērniem, gan adoptēt, tomēr tas nav izdevies, un vairs viņa par to nepārdzīvojot, jo "katram savs", māksliniece atklājusi intervijā Krievijas medijam "Telegaramma Pro".

Lasīt vairāk

Samanta Tīna gatava dibināt ģimeni – grib vīru un bērnus

Foto: Publicitātes attēli

Dziedātāja Samanta Tīna ir gatava vīram un bērniem – to viņa atklājusi sarunu šovā "Kad viņas satiekas", kas TV ēterā nonāks otrdienas vakarā.

Lasīt vairāk

Veselības ministra Daniela Pavļuta kundze laidusi pasaulē dvīņus

Foto: DELFI

Veselības ministrs Daniels Pavļuts kļuvis par daudzbērnu tēvu – viņa kundze Elīna Grīnhofa laidusi pasaulē uzreiz divus mazuļus.

Lasīt vairāk

Porziņģis publisko kadrus no bērnības ar siltiem vārdiem savam elkam

Foto: Privātais arhīvs

Kamēr daudzi mazie basketbolisti šobrīd fano par izcilo latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi, viņš pats publiskojis siltus vārdus savam elkam – slavenajam basketbolistam Karmelo Entonijam.

Lasīt vairāk

Influencere Simona Kubasova dāvās meitu barbadosiešu uzņēmējam

Foto: Privātais arhīvs

Dzīvesstila influencere, bijusī skaistumkaraliene Simona Kubasova šā gada jūnijā pavēstīja, ka ir sava pirmā mazuļa gaidībās. Nu kļuvis zināms arī bērna dzimums – tā būs meitenīte.

Lasīt vairāk

Kristaps Valters tiekas ar meiteni, taču sauc sevi par brīvu vīrieti

Foto: Privātais arhīvs

Izskatīgais basketbola treneris Kristaps Valters šonedēļ svinēs apaļus 40, taču jūtas krietni jaunāks, noskaidrojis žurnāls "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Atlaistā Lizbovska vietā TV3 sporta ziņas lasīs Jānis Pakalns

Foto: Privātais arhīvs

Turpmāk televīzijas kanāla TV3 sporta ziņas vadīs Jānis Pakalns, kurš skatītājus otrpus ekrānam uzrunās sestdien, 18.septembrī, aģentūru LETA informēja mediju grupas "TV3 Group" digitālā satura projektu vadītāja Lauma Zommere.

Lasīt vairāk

Skandāls Kambalu ģimenē – sievai jāapsola turpmāk būt paklausīgai

Foto: Privātais arhīvs

Kaspars Kambala tā salamājies ar savu mīļoto Olgu, ka viņa apsola būt paklausīga, – tādi notikumi risinājušies pašmāju realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra"

Lasīt vairāk

Ļenai Katinai no dueta 't.A.T.u.' romāns ar jaunu krievu miljonāru

Foto: Privātais arhīvs

2000. gadu pirmajā pusē lielu popularitāti iekroja Krievijas duets "t.A.T.u", kura dalībnieces bija piemīlīgas meitenes Ļena Katina un Jūlija Volkova. Abas joprojām ir tabloīdu uzmanības lokā, un nu zināms, ka Ļenai Katinai jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!