Foto: F64/Privātais arhīvs/Kadrs no video
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem šovbiznesā.

Izjukusi Kiviča laulība; mūziķis pēc šķiršanās uzsācis attiecības ar Lieni Skulmi

Foto: F64/LETA

Mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs nācis klajā ar drosmīgu paziņojumu – izirusi viņa sešus gadus ilgusī laulība ar sievu Madaru. Andris arī neslēpj, ka viņš šoruden uzsācis jaunas attiecības, un īpaši vēlas uzsvērt, ka viņa jaunā simpātija nav vainojama laulības izjukšanā.

Lasīt vairāk

Sajūsmu izraisa LTV ziņu diktores veiklā valodiņa

Foto: Kadrs no video

Lai strādātu televīzijā, ar glītu vaigu vien nepietiek. Ārkārtīgi svarīga ir arī skaidra dikcija un veikla runa, un Latvijas Televīzijas ētera personība Laura Vonda nesen apliecinājusi, ka viņai pa spēkam ir izburtot pat vissarežģītākos mēles mežģus.

Lasīt vairāk

Pašmāju sensācija: Policijas koledžas kadetu apsveikums aprūpes centrā

Foto: Kadrs no video

Virtuālajā vidē ļoti lielu ievērību šonedēļ izpelnījies video, kurā iemūžināts Valsts Policija koledžas kadetu apsveikums Ķekavas sociālās aprūpes centrā dzīvojošajiem ļaudīm.

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi: Pirmais ieskats Ēķa atklātajā komēdijā 'Klases salidojums'

Jau nākamgad Latvijas kinoteātros būs skatāma filmu "Svingeri" un "Blēži" režisora Andreja Ēķa un viņa radošās komandas jaunākais veikums – atklātā komēdija "Klases salidojums", kas stāstīs par trīs draugu piedzīvojumiem. "Delfi Izklaide" piedāvā noskatīties filmas pirmo treileri.

Lasīt vairāk

Foto: Kā ikdienā dzīvo pasaulē skaistākā neprecētā sieviete

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ķīnā tika kronēta pasaulē daiļākā neprecētā sieviete – prestižajā konkursā "Miss World" uzvaras laurus plūca 26 gadus vecā Vanesa Ponse no Meksikas.

Lasīt vairāk

'X Faktora' skatītāji apjūsmo baltkrievietes Kattie izpildīto 'Spogulīt, spogulīt'

Foto: Toms Norde

Šova "X Faktors" Latvijas versijas otrā sezona strauji tuvojas noslēgumam, un svētdienas, 9. decembra, vakarā TV3 skatītāji varēja sekot līdzi kaislībām projekta pusfināla tiešraidē, kurā par iespēju cīnīties lielajā finālā sacentās divi solisti un divas grupas.

Lasīt vairāk

Foto: Prezentēts Latvijas seksa dižpārdokļu autores provokatīvākais romāns

Foto: DELFI

Trešdien, 12. decembrī, svētki tika svinēti restorānā "Paviljons Ziedoņdārzs" – tur plašākai sabiedrībai tika prezentēts latviešu rakstnieces Karīnas Račko jaunākais romantiskais romāns "Samaitātā".

Lasīt vairāk

Foto: Latvijas ietekmīgākie influenceri pulcējas apbalvošanas ceremonijā

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā norisinājās pirmā "Latvijas Golin Accelerators of Revelence Influenceru indeksa 2018" rezultātu paziņošanas ceremonija, kurā tika apbalvoti pašmāju ietekmīgākie un nozīmīgākie sociālo tīklu lietotāji.

Lasīt vairāk

Kaismīgas diskusijas raisa Melānijas Trampas vizuālās pārvērtības

Foto: Vida Press

Starmešu gaismās šonedēļ nonākusi ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija Trampa. Kamēr daļa sabiedrības un mediju lauž šķēpus par viņas neseno interviju izdevumam "Fox News", kurā tika iztirzātas attiecības ar vīru un izaicinājumi pirmās lēdijas amatā, otri daudz lielāku vērību pievērsuši dāmas vizuālajām pārvērtībām.

Lasīt vairāk

Valtera Frīdenberga līgava atklāj, kādas kāzas abi bija izplānojuši

Foto: Privātais arhīvs

Šoruden pēc cīņas ar vēzi pāragri mūžībā devās populārais mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. Viņa dzīvība izdzisa 17. oktobrī, vien pāris dienas pirms diviem ļoti nozīmīgiem datumiem. 26. oktobrī Valters būtu svinējis 31 gada jubileju, savukārt 23. oktobrī viņš bija ieplānojis apprecēties ar mīļoto sievieti Kristīni.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!