Foto: Privātais arhīvs/DELFI/Publicitātes foto
Kā ik nedēļu svētdienās, klāt šķietami nesvarīgāko ziņu desmitnieks – aktuālais šovbiznesa notikumu izklāsts nedēļas griezumā. Jā, marginālas ziņas, kas neko daudz nemaina jūsu un mūsu dzīvē, tomēr interesantas un labrāt aprunātas virtuvē kā uzkodiņa. Kā saka, lietas kursā jābūt!

Sipenieces un Vilipsōna meita Grieta strādā seksšopā

Foto: Privātais arhīvs

Mākslinieka Aivara Vilipsōna un tautā mīlētās dīvas Baibas Sipenieces-Gavares mīlestībā dzimusī meita Grieta atradusi darbu veikalā "Sexy style" – to viņa drosmīgi apcerējusi "YouTube" raidījumā "Sviests manā galvā". Ko par meitas karjeru domā tētis, šonedēļ interesējies žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Dziedātājas Gluzunovas bērnu tēvs Artjoms krāpis viņu ar mīļāko

Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs

Jau pirmdien pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks pašmāju realitātes seriāla "Ģimene burkā" jaunās sezonas sērijas. Pirmajās sērijās gaida atkalredzēšanās ar Artjomu Gluzunovu, kurš kopā ar sievu Elīnu vēl nesen TV kamerām izrādīja savu ģimenes dzīvi.

Lasīt vairāk

'Šis nav pa jokam' – Linda Mūrniece atkal iemīlējusies

Foto: Privātais arhīvs

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece paziņojusi par jaunām attiecībām savā dzīvē.

Lasīt vairāk

Muceniece ar šķirto vīru Prilučniju kopā devušies uz Dubaiju

Foto: Privātais arhīvs

Rīgā dzimusī krievu aktrise Agata Muceniece kopā ar bijušo vīru aktieri Pāvelu Prilučniju un abu bērniem devušies kopīgā ceļojumā uz Dubaiju, sociālajā tīklā "Instagram" informē Prilučnijs.

Lasīt vairāk

'Forbes' publicē bagātākos jūtūberus; līderis nopelnījis 54 miljonus

Foto: Vida Press

23 gadus vecais amerikānis Džimijs Donaldsons, kurš "YouTube" platformā vislabāk zināms kā Mr.Beast, 2021. gadā bijis vislabāk pelnošais digitālā satura radītājs, liecina "Forbes" dati.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo Džons Malkovičs – izcilais aktieris, kurš nu ieradies Rīgā

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris, režisors, producents un scenārists Džons Malkovičs nu jau vairākas dienas uzturas Rīgā, kur Dailes teātrī sākts darbs pie izrādes "Kokvilnas lauku vientulībā". Izrādē viņš spēlēs kopā ar lietuviešu zvaigzni Ingeborgu Dapkunaiti. Biļetes uz topošo izrādi "izķertas" nieka deviņās minūtēs. "Delfi" iepazīstina ar izcilā aktiera privāto dzīvi.

Lasīt vairāk

Maestro Raimonds Pauls šogad atzīmē 60 gadus bez alkohola

Foto: LETA

Pagājušajā nedēļā komponists Raimonds Pauls svinēja 86. dzimšanas dienu un citstarp arī sešdesmito gadskārtu, kopš vispār nelieto alkoholu. Izdevums "Privātā Dzīve" publicē viņa padomus, kā no zaļā pūķa tikt vaļā.

Lasīt vairāk

Ar jaunām intrigām un varoņiem TV ekrānos atgriežas 'Nemīlētie'

Foto: Publicitātes foto

Pašmāju seriāla "Nemīlētie" ceturtā sezona "Nolemtie 2" skatītājus pārsteigs ar intrigām, mīklainiem notikumiem un jauniem varoņiem, kurus atveidos tautā iemīļoti aktieri.

Lasīt vairāk

Ceļošanas šovā startēs Skulte, Strads, Amuna un Lieckalniņa

Foto: Publicitātes foto

Ar trakām dēkām un neaizmirstamiem piedzīvojumiem kanālā 360TV atgriežas ceļojumu šovs "Četri uz koferiem", kurā sabiedrībā zināmas sejas ne tikai sacenšas par labākā ceļotāja titulu, bet arī iepazīst viens otru un Portugāli, Šveici, kā arī Spānijai piederošo Tenerifes salu.

Lasīt vairāk

'Supernovas' pusfinālā iekļūst arī Miks Galvanovskis

Piektdienas vakarā noslēdzās interneta balsojums, kurā cilvēki varēja noteikt septiņpadsmito dziesmu, kurai jāpiedalās "Eirovīzijas" nacionālajā atlasē jeb konkursā "Supernova". Klausītāji izvēlējušies, ka septiņpadsmitais pusfinālists būs Miks Galvanovskis ar dziesmu "I'm Just A Sinner"

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!