Foto: Privātais arhīvs/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Linda Mūrniece un Kristaps Valters satuvinājušies

Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju prese šonedēļ vēsta, ka starp bijušo basketbolistu Kristapu Valteru un uzņēmēju Lindu Mūrnieci izveidojusies ļoti tuva draudzība. Abi šovasar bieži kopā pavada laiku.

Lasīt vairāk

Sūri foto: Britu jaunieši vētraini atvadās no vasaras

Foto: Vida Press

Britiem Anglijā un Velsā pirmdiena, 26. augusts, ir oficiāla brīvdiena, un daļai sabiedrības nedēļas nogale ar astīti bijusi kārtējā iespēja apstaigāt bārus un izālēties tā, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Lasīt vairāk

Dziedātāja Agnese Rakovska šovasar apprecējusies

Foto: LETA

Šovasar par precētu sievu kļuvusi dziedātāja, populārās grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska – viņa pēc trīs gadus ilgas draudzības mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti.

Lasīt vairāk

Foto: Sočos grandiozi sācies konkurss 'Jaunais vilnis'

Foto: Instagram.com/newwave_official

Sestdienas, 24. augusta, vakarā ar krāšņu koncertu Sočos tika dots starts jauno izpildītāju konkursam "Jaunais vilnis", kas ilgs līdz pat 29. augustam. Latviju šogad tajā pārstāv trīs šarmantas dziedātājas Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara-Pluša un Katrīna Anna Vīgante jeb grupa "Radio trio".

Lasīt vairāk

Sočos ar pompu izskan festivāls 'Jaunais vilnis'

Foto: Privātais arhīvs

Ceturtdienas, 29. augusta, vakarā ar krāšņu un iespaidīgu koncertu Sočos izskanēja festivāls "Jaunais vilnis", kura ietvaros notika arī jauno izpildītāju konkurss.

Lasīt vairāk

Noslēdzies 'Jaunā viļņa' konkurss; 'Radio trio' iegūst septīto vietu

Foto: Privātais arhīvs

Trešdienas, 28. augusta, vakarā Sočos noslēdzās festivāla "Jaunais vilnis" ietvaros notiekošais jauno izpildītāju konkurss, kurā pēc divu gadu pārtraukuma tika pārstāvēta arī Latvija. Lai gan apbalvošanas ceremonija gaidāma tikai šovakar, jau tagad zināms vietu sadalījums.

Lasīt vairāk

Foto: Seriālu un televīzijas zvaigznes līksmo jaunās sezonas atklāšanā

Foto: DELFI

Trešdienas, 28. augusta, pēcpusdienā ar līksmu ballīti nesen atvērtajā "Hanzas peronā" Rīgā tika atklāta mediju grupas "AM Baltics" paspārnē esošo Latvijas TV kanālu jaunā rudens sezona, un pasākums vienkopus bija sapulcējis daudzas iemīļotas televīzijas zvaigznes.

Lasīt vairāk

Pēc 14 gadu pārtraukuma uzņemti jaunākie kadri ar 'Titānika' vraku

Foto: Vida Press

Pēc 14 gadu pārtraukuma pētniekiem atkal izdevies aplūkot okeāna dzelmē nogrimušā kuģa "Titāniks" vraka priekšgalu un iegūt tā jaunākos foto attēlus un video, kas tiks izmantoti dokumentālās filmas veidošanai.

Lasīt vairāk

Tracis 'Jaunā viļņa' mēģinājumā – Kirkorovs neganti lamā tehniskos darbiniekus

Foto: Sputnik/Scanpix

Ceturtdienas, 29. augusta, vakarā Sočos noslēgsies festivāls "Jaunais vilnis", un šī īpašā notikuma priekšvakarā iemeslu patrīt mēles presei un sabiedrībai sarūpējis par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs. Atklātībā nonācis kāda aculiecinieka filmēts video, kurā mūziķis mēģinājumā neganti šķendējas un bārstās ar lamuvārdiem.

Lasīt vairāk

Tev tagad ir vēl viena: Pugačova samulsina ar divdomīgu frāzi

Foto: Kadri no video

Cienījamā dziedātāja Alla Pugačova tiek uzskatīta par Krievijas estrādes primadonnu, un nesen māksliniece publiski devusi mājienu, ka par viņas pēcteci un šī titula nākamo nesēju varētu kļūt ukraiņu izcelsmes skatuves dīva Svetlana Loboda. Tiesa, ne visi gatavi viņai piekrist.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!