Foto: Kadrs no video/Publicitātes foto/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Yana Bruk no Latvijas Krievijas precību šovā izpilda tautiski provokatīvu deju

Foto: Kadrs no video

Krievijas "Pirmā kanāla" ("Первый канал") šovā "Давай поженимся!" ("Precamies!") šonedēļ mirdzējusi arī līgaviņa no Latvijas – provokatīvā pašmāju sociālo tīklu zvaigzne Yana Bruk. Spilgtā blondīne parūpējusies par to, lai skatītāju tik ātri viņu neaizmirstu.

Lasīt vairāk

Televīzijas skatītājus mulsina kanāla TV3 jaunais logo

Foto: TV3

Svētdien, 1. decembrī, kanāla TV3 skatītāji piefiksēja, ka mainījies līdzšinējais logo, kas daudzus gadus gozējās ekrāna labajā augšējā stūrī. Lielai daļai sabiedrības pārmaiņas izraisījušas ne tikai mulsumu, bet arī neizpratni, kas mijusies ar zobošanos par kanāla jauno tēlu.

Lasīt vairāk

Seksa skandāls britu karaļnamā: pār princi Endrjū krīt aizdomu ēna

Foto: Vida Press

Skandāla epicentrā jau vairākas nedēļas gozējas Lielbritānijas karalienes Elizabetes II dēls princis Endrjū, kurš pazīstams arī kā Jorkas hercogs. Viņa vārds tiek saistīts ar seksuālos noziegumos un pedofīlijā apsūdzēto amerikāņu finansistu Džefriju Epstīnu, kurš šogad augustā cietumā izdarīja pašnāvību.

Lasīt vairāk

Ļaudis mulsina neparasta optiskā ilūzija

Foto: Twitter.com/Nadia_Vuitton

Sociālo tīklu lietotāju un ārvalstu mediju uzmanību izpelnījies šķietami ērmīgs foto. Tas pirmajā acu uzmetienā daudzus samulsinājis un licis ielūkoties vērīgāk, lai izprastu, kas bildē redzams.

Lasīt vairāk

Video: Kā ASV pirmā lēdija Melānija svētkiem saposusi Balto namu

Foto: Instagram.com/flotus

Līdz Ziemassvētkiem atlicis nepilns mēnesis, un Pirmā advente tradicionāli ir atskaites punkts, kad sākas gatavošanās gada ģimeniskākajiem svētkiem. 1. decembrī daudzviet pasaulē tika iedegtas svētku egles un rotājumi, un plašākai sabiedrībai sniegts arī ieskats, kā ASV pirmā lēdija Melānija Trampa saposusi Balto namu.

Lasīt vairāk

Noskaidroti šova 'X Faktors' četri pusfinālisti

Foto: Mārtiņš Zilgalvis, F64

Svētdien, 1. decembrī, tika aizvadīta šova "X Faktors" piektā tiešraide, kuras izskaņā tika izbalsoti divi dalībnieki un noskaidrojās četri censoņi, kas nākamnedēļ turpinās cīņu pusfinālā.

Lasīt vairāk

Foto: Dedzīga paparaci supermodeles priekšā piedzīvo nelāgu ķibeli

Foto: Vida Press

Paparaci darbs noteikti nav nekāda medusmaize – lai iemūžinātu noskatīto slavenību, reizēm sensāciju medniekiem nepatīkamos laika apstākļos nākas stundām ilgi dirnēt krūmos, turklāt daudzas zvaigznes ne acu galā neieredz šiverīgos fotogrāfus, kas allaž pamanās savu kameru iebāzt tieši sejā.

Lasīt vairāk

Sociālajā projektā 'Caur ērkšķiem uz...' iepazītā vājredzīgā Inese pošas kāzām

Foto: DELFI

Ar sirsnīgiem jaunumiem padalījusies kanāla "STV Pirmā!" sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītā vājredzīgā Inese – pēc sešu gadu kopdzīves ar savu mīļoto vīrieti Edgaru, abi nolēmuši jau pavisam drīz iestūrēt laulības ostā.

Lasīt vairāk

Top deju izrāde pēc erotisko dižpārdokļu autores Račko romāna motīviem

Foto: Publicitātes foto

Četru pašmāju erotisko bestselleru autore Karīna Račko un deju studijas "Royal Dance Studio" vadītāja Arita Kukuvasa paziņojušas par sadarbību – šobrīd tiek iestudēta deju izrāde pēc Račko romāna "Samaitātā" motīviem.

Lasīt vairāk

Multimākslinieks Kašers iziet sabiedrībā ar jauno draugu

Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kaspars Būms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers aizvadītajā nedēļā saviem atbalstītājiem sociālajos tīklos atrādīja savu jauno simpātiju – vīrieti vārdā Jānis. Dažas dienas vēlāk pāris kopā izgājis sabiedrībā, ļaujot sevi iemūžināt arī preses fotogrāfiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!