Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA
Aizvadītajā nedēļā plaši apspriestu tematu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Foto: Planētas bagātākais cilvēks pēc šķiršanās vairs neslēpj jauno simpātiju

Foto: Vida Press

Šovasar pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem oficiāli izšķīrās "Amazon" dibinātājs Džefs Bezoss un viņa sieva, rakstniece Makenzija Bezosa. Par pasaulē bagātāko cilvēku uzskatītais Bezoss jau uzsācis jaunas attiecības un aizvadītās nedēļas izskaņā kopā ar jauno simpātiju izgājis sabiedrībā.

Lasīt vairāk

Foto: Kembridžas hercogiene Katrīna izrāda īpašu godu Latvijas jaunajai tenisistei

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā noslēdzās prestižais Vimbldonas tenisa turnīrs, un tā izskaņā viesu rindas papildināja arī vairāki britu karaliskās ģimenes pārstāvji, tostarp arī čempionāta patronese Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna. Latvijas jaunajai tenisistei Kamillai Bartonei bijis tas gods ar viņu arī satikties klātienē.

Lasīt vairāk

Foto: Kā mīļotais Radžs lutina Simonu Kubasovu-Prakašu

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu modele Simona Kubasova pērn vasarā kļuva par precētu sievu. Daiļā latviete mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, barbadosiešu uzņēmēju Radžu Prakašu, kurš savu izredzēto lolo un lutina kā īstu princesi.

Lasīt vairāk

Negadījumā ar elektrisko skrejriteni gājusi bojā britu blogere un TV 'seja'

Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā pāragri mūžībā devusies britu TV raidījumu vadītāja un sociālo tīklu zvaigzne Emīlija Hartridža. Viņa zaudējusi dzīvību negadījumā.

Lasīt vairāk

'Transleiteris' labsirdīgi pazobojas par Evelīnas Pārkeres valodiņu

Foto: Kadrs no video

Populārā latviešu "jūtūbere" un influencere Evelīna Pārkere aizvadītās nedēļas izskaņā nāca klajā ar video, kurā skaidroja, kāpēc nolēmusi pārtraukt Latvijā pirmā interneta šova "Gribi kļūt slavens?" vadīšanu. Meitenes publiskotais videoklips licis saausīties arī jokdariem, kuri labsirdīgi pazobojušies par viņas izteiksmes veidu.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna mirdz 'Slāvu bazārā' Baltkrievijā

Foto: Privātais arhīvs

Līdz 17. jūlijam Vitebskā, Baltkrievijā, norisināsies prestižais jauno izpildītāju konkurss "Slāvu bazārs". Šogad tajā piedalās arī Latvijas dziedātāja Samanta Tīna – viņai uzticēts žūrijas kolektīvā vērtēt jauno censoņu priekšnesumus.

Lasīt vairāk

Koķeta elegance un izaicinošs šiks: Saseksas hercogiene Megana satiek Bejonsu

Foto: Vida Press

Svētdien Londonā notika ilgi gaidītās "Disney" multfilmas "Karalis Lauva" ("The Lion King")ekranizācijas Eiropas pirmizrāde, kurā satikušies divi ļoti slaveni un ietekmīgi pāri – britu princis Harijs un viņa laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana sastapušies ar par vienu no pasaules šovbiznesa aprindu ietekmīgākajiem pāriem dēvēto reperi Jay Z un viņa sievu Bejonsu Noulzu.

Lasīt vairāk

Kūpera un Irinas šķiršanās: krievu troļļi zākā dziedātāju Lady Gaga

Foto: Vida Press

Jūnija sākumā tapa zināms, ka pēc aptuveni četriem gadiem attiecībās izšķīrušies Holivudas spīdeklis Bredlijs Kūpers un krievu modele Irina Šeika. Šīs savienības izjukšana satriekusi daudzus, un, kā ziņo ārzemju mediji, īpaši sašutuši ir krievu komentētāji.

Lasīt vairāk

Bargais tiesnesis Saimons Kauels piedzīvojis pārsteidzošas pārvērtības

Foto: Vida Press

Britu producents un dažādu talantu šovu bargais tiesnesis Saimons Kauels šoruden svinēs 60 gadu jubileju, un tās gaidās ārzemju mediji viņu burtiski apbēruši ar komplimentiem par vizuālo izskatu.

Lasīt vairāk

Video: Galkins ar ģimeni un draugiem aušojas Rīgas zoodārzā

Foto: kadri no video

Šovasar Latvijā atpūšas vairākas Krievijas estrādes zvaigznes, tostarp arī populārais humorists Maksims Galkins, viņa sieva Alla Pugačova un abu kopīgās atvases Garijs un Ļiza. Šonedēļ ģimene kopā ar draugiem devusies ekskursijā uz Rīgas Zooloģisko dārzu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!