Foto: Privātais arhīvs/Publicitātes foto/DELFI
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Favorīti, ērmi un Baltijas valstu izredzes: 'Eirovīzijas' prognozes un aktualitātes

Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

Līdz lielajai popmūzikas olimpiādei Telavivā atlicis mēnesis – maija vidū 40 Eiropas valstis un Austrālija "Eirovīzijā" cīnīsies par skatītāju mīlestību un iespēju nākamgad šo pasākumu rīkot pie sevis. Kuras valstis šogad būs galvenie favorīti? No kurienes šogad nāks trakākie ērmi un kā šajā visā trakumā veiksies Latvijai un pārējām Baltijas valstīm? "Delfi" sniedz pirmo ieskatu šīgada konkursa prognozēs un aktualitātēs.

Lasīt vairāk

Girgensona topošā sieva Keitija nosvinējusi vecmeitu ballīti

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu hokejists, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" zvaigzne Zemgus Girgensons jau pavisam drīz kļūs par precētu vīru – viņš pošas kāzām ar mīļoto sievieti Keitiju Salivanu.

Lasīt vairāk

Līksmi kadri: Puskaili ļautiņi Sibīrijā šļūc no kalna

Foto: Publicitātes foto

Jau vairākus gadus viens no populārākajiem un ļaužu iecienītākajiem Krievijas slēpošanas kūrortiem – Šeregešas kūrorts Kemerovas apgabalā Sibīrijā – sezonu noslēdz ar festivālu "GrelkaFest", kura kulminācijā ļaudis bikini un pelbiksēs slīd lejup pa nogāzi.

Lasīt vairāk

Foto: Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas seriāla 'Troņu spēle' īpašajā kino seansā

Foto: DELFI

Pirmizrādi piedzīvojusi populārā un godalgotā HBO seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") ilgi gaidītā astotā sezona, un pirmdienas, 15. aprīļa, vakarā "Kino Citadele" notika pirmās sērijas īpašais seanss, kurā pulcējās kino blogeri, seriāla fani, sabiedrībā zināmi ļaudis un mediju pārstāvji.

Lasīt vairāk

Pasaulslavenā tetovētā latviete Monami mājdzemdībās laidusi pasaulē meitiņu

Foto: Privātais arhīvs

Ar skaistām ziņām savu plašo sekotāju pulku sociālajos tīklos iepriecinājusi pasaulslavenā tetovētā latviešu modele Irēna Straume jeb Monami Frost – aizvadītajās brīvdienās viņa laidusi pasaulē meitiņu.

Lasīt vairāk

Foto: Maskavā kronēta daiļākā meitene Krievijā

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā Maskavā norisinājās ikgadējais neprecēto daiļavu skaistuma konkurss "Mis Krievija", kurā šogad uzvaras laurus plūca 20 gadus vecā Alīna Saņko (attēlā pa vidu) no Azovas pilsētas Rostovas apgabalā.

Lasīt vairāk

Foto: Olgas Rajeckas un viņas mīļotā Ivo piedzīvojumi Ņujorkā

Foto: Publicitātes foto

Populārā Latvijas skatuves māksliniece Olga Rajecka pēdējos gados kopā ar vīru Ivo pasākusi aktīvi ceļot, un šopavasar pāris mērojis tālo ceļu pāri okeānam uz ASV.

Lasīt vairāk

Foto: Kā paaudzies Māra Štromberga dēliņš Rio Džeimss

Foto: Privātais arhīvs

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs pērn Jāņu dienā kļuva par tēti dēliņam, kuram tika dots vārds Rio Džeimss. Puisēnam nākamnedēļ apritēs desmit mēneši.

Lasīt vairāk

Foto: Krievijas estrādes primadonnai Allai Pugačovai – 70

Foto: F64

Pirmdien, 15. aprīlī, apaļu jubileju svin viena no populārākajām un apspriestākajām Krievijas estrādes zvaigznēm Alla Pugačova – viņai šajā dienā aprit 70 gadi. Lai gan pēdējos gados māksliniece pārtraukusi aktīvu koncertdarbību, viņas vārds ne mirkli negrimst aizmirstībā – gan prese, gan fani joprojām ar lielu interesi seko līdzi dziedātājas gaitām.

Lasīt vairāk

Foto: Znaroka meita sirsnīgi atbalsta Merzļikina komandas biedru Panarinu

Foto: Publicitātes foto

Leģendārā hokejista un trenera Oļega Znaroka meita, modele Alise Znaroka jau labu laiku ir romantiskās attiecībās ar krievu hokejistu, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" uzbrucēju Artēmiju Panarinu, un Alise savu mīļoto bieži klātienē atbalsta spēlēs.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!