Foto: LETA/Vida Press/DELFI
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? Mūžīgie jautājumi. "Delfi Izklaide" sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties svarīgajos notikumos pašmāju un ārvalstu ļaužu dzīvēs.

'Raimonds Pols': reklāmistu provokācija vai pārkāpums

Foto: DELFI/LETA

Ne viens vien rīdzinieks un pilsētas viesis pamanījis tramvaju un vides stendus, kas reklamē saldējuma "Pols" jaunos paveidus, tostarp tādu ar popkornu glazūrā. To pavada sauklis "Raimonda Pola jaunās dziesmas", asociatīvi vedinot domāt, ka komponists Raimonds Pauls piekritis šā saldējuma reklāmai. Taču tā nav tikusi saskaņota nedz ar komponistu, nedz viņa izdevējkompāniju "MicRec".

Lasīt vairāk

Pasaulē nākusi prinča Harija un Meganas meita Lilibeta Diāna

Foto: Vida Press

Piektdienas rītā pasaulē nākusi prinča Harija un viņa kundzes Meganas meita Lilibeta Diāna Mountbatena-Vindzora, vēsta BBC.

Lasīt vairāk

Ekspolitiķis Jānis Jurkāns pārcēlies uz saulaino Spāniju

Foto: LETA

Ekspolitiķis, kādreizējais Latvijas ārlietu ministrs pārdevis smalko īpašumu Liepupē un devies uz Spāniju, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Lasīt vairāk

Dalība 'Eirovīzijā' Latvijai šogad izmaksājusi visdārgāk – 150 000 eiro

Foto: Publicitātes attēls

Latvijas Televīzija (LTV) atklājusi, ka mūsu valsts piedalīšanās lielajā "Eirovīzijā" šogad izmaksājusi visdārgāk, salīdzinot ar citiem gadiem, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lasīt vairāk

Kašera tēvs par dēla līgavaini: 'Izvēle Kasparam ir laba'

Foto: Kadrs no video

Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers šogad saderinājās ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Satikušās un iepazinušas arī abu vīru ģimenes.

Lasīt vairāk

Pie vīra izgājusi populārā stiliste Signe Valtere

Foto: Privātais arhīvs

Basketbolista Kristapa Valtera bērnu māte un bijusī sieva, stiliste un vizāžiste Signe Valtere vēlreiz apprecējusies.

Lasīt vairāk

Kardašjanas eksvīrs Kanje Vests nu kopā ar krievu modeli Irinu Šeiku

Foto: Vida Press

Lai gan sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta laulība oficiāli vēl nav šķirta, Vestam uzradusies jauna mīļotā.

Lasīt vairāk

'Microsoft' darbinieki: Bils Geitss slepus ticies ar citām sievietēm

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Miljardierim, tehnoloģiju magnātam un filantropam Bilam Geitsam esot bijusi izstrādāta shēma, lai regulāri slepus satiktos ar sievietēm, atsaucoties uz avotiem kompānijā "Microsoft" šonedēļ ziņo medijs "Vanity Fair".

Lasīt vairāk

Ko Kima Kardašjana domā par Vesta jauno mīlu

Foto: Vida Press

Vairāki avoti ASV tabloīdam "Page Six" apliecinājuši, ka Kimai Kardašjanai nav iebildumu attiecībā uz vīra jaunajām attiecībām.

Lasīt vairāk

Atkal kopā: Dženifera Lopesa pārcelsies pie Bena Afleka

Foto: Vida Press

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ar bērniem pametīs glauno namu Maiami, Floridā, lai pārceltos uz Losandželosu, kur mīt viņas mīļotais vīrietis Bens Afleks.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!