Foto: Kadrs no video/Publicitātes foto/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Video: Jaunieši parodē šovu 'Saimnieks meklē sievu'

Foto: Kadrs no video

Pie televīzijas skatītājiem ar savu jaunāko sezonu šoruden atgriezies latviešu iepazīšanās šovs "Saimnieks meklē sievu", un tautā iemīļotais raidījums licis sarosīties interneta jokdariem, kas radījuši asprātīgu parodiju.

Lasīt vairāk

Mūrniece par attiecībām ar Valteru: mana dzīve mainījās, pateicoties šim cilvēkam

Foto: Privātais arhīvs

Vasaras izskaņā daudzus pārsteidza ziņas, ka uzņēmēja, viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece un par viņu 12 gadus jaunākais bijušais basketbolists Kristaps Valters ļoti satuvinājušies un kļuvuši par tuviem draugiem. Lai gan daži pašmāju mediji abiem piedēvējuši romantiskas attiecības, nedz viens, nedz otrs pagaidām nav sevi publiski nodēvējuši par pāri.

Lasīt vairāk

Magone Burka uzmirdzēs jaunā TV realitātes šovā

Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 16. septembrī, kanālā "STV Pirmā!" startēs viens no šīs sezonas izaicinošākajiem TV projektiem – šovs "Slavenības. Bez filtra". Tajā uzmirdzēs trīs sabiedrībā zināmi cilvēki – projektā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Burka, stiliste Žanna Dubska un modes lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs. Šovs ļaus uzzināt visu par slavenību privātās dzīves noslēpumiem un gūt sen gaidītas atbildes par to, kāda patiesībā ir viņu ikdiena.

Lasīt vairāk

Bijušais basketbolists Kristaps Valters iestājies augstskolā

Foto: Privātais arhīvs

Šoruden skolas solā atgriezties gatavojas bijušais basketbolists Kristaps Valters. Otrdien, 10. septembrī, viņš saviem sekotājiem "Instagram" pavēstījis, ka iestājies akadēmijā.

Lasīt vairāk

Saimniekšova brašuļi izvēlas līgaviņas; efektīgā Jeļena izbrāķē Ilmāru

Foto: F64

Pirmdienas, 9. septembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi kaislībām attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu". Šajā sērijā saimnieki iepazinās ar potenciālajām līgaviņām un katrs izvēlējās trīs, kuras aicinās pie sevis ciemos uz saimniecību.

Lasīt vairāk

Latviešu kāzu fotogrāfa uzņemts melnbalts foto gūst starptautisku atzinību

Foto: Mārcis Baltskars

Mūsdienās kāzas vairs nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa, kas iemūžina šīs īpašās dienas notikumus, un dažu pāru mīlestības svētkos top īsteni šedevri, kas pielīdzināmi mākslas darbiem.

Lasīt vairāk

Foto: Olgas Rajeckas raibie piedzīvojumi Horvātijā

Foto: Privātais arhīvs

Latvijā populārā estrādes māksliniece Olga Rajecka un viņas vīrs Ivo rudeni atklājuši ar ceļojumu uz dienvidiem – viņi draugu pulkā devušies uz saules pielieto Horvātiju.

Lasīt vairāk

Foto: Raiba publika līksmo 'RīgaTV 24' jaunās sezonas atklāšanā

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 12. septembra, vakarā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā "Cabo Cafe" pie Ķīšezera ļoti lustīgās noskaņās tika atklāta televīzijas kanāla "RīgaTV 24" jaunā rudens sezona, un līksmais burziņš vienkopus bija sapulcējis pārsteidzoši raibu publiku.

Lasīt vairāk

Galkins ar ģimeni pametis Jūrmalu; atvaļinājumu turpina siltajās zemēs

Foto: DELFI

Viens no Krievijas šovbiznesa populārākajiem pāriem – humorists Maksims Galkins un estrādes primdaonna Alla Pugačova – šovasar ar abiem bērniem Gariju un Ļizu tradicionāli atpūtās Jūrmalā. Tiesa, līdz ar rudens atnākšanu, kaimiņzemes slavenā ģimene devusies atvaļinājumu turpināt uz kādu siltāku zemi.

Lasīt vairāk

Raidījuma 'Māmiņu klubs' jaunā vadītāja būs Rūta Dvinska

Foto: DELFI

Nesen tapa zināms, ka raidījuma "Māmiņu klubs" ilggadējā vadītāja Kristīne Virsnīte nolēmusi pieņemt jaunus izaicinājumus un pārraides vadīšanu uzticēt kādam citam. Tagad tapis zināms, ka viņas vietā stāsies TV personība Rūta Dvinska.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!