Foto: Kadrs no video/LETA/Vida Press
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

Stulbums un sviests: Samanta Tīna komentē 'Eirovīzijas' atcelšanu

Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 23. marta, vakarā kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznēm pievienosies populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna. Savā debija sērijā viņa ne tikai izrādīs savu mājokli, bet arī dalīsies emocijās par šī gada "Eirovīzijas" konkursa atcelšanu.

Lasīt vairāk

Mikijs Rurks radis iespēju atgriezties mājās

Foto: Vida Press

Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks, kurš marta vidū izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ bija "iestrēdzis" Rīgā, tagad atgriezies mājās Losandželosā.

Lasīt vairāk

Princim Čārlzam pozitīvs jaunā koronavīrusa tests

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Velsas princim Čārlzam koronavīrusa testa rezultāts ir pozitīvs, ziņo Apvienotās Karalistes karaļnama pārstāvji.

Lasīt vairāk

Britu karaļnams ļauj ielūkoties karalienes Elizabetes viesistabā

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pēc tam, kad pasauli pāršalca ziņas par Velsas prinča Čārlza inficēšanos ar koronavīrusu, britu karaļnams steidzis publicēt foto, kas apliecina – karaliene Elizabete II ir pie labas veselības un turpina veikt savus pienākumus.

Lasīt vairāk

Pasauli aizkustina karalisko ķiparu pateicība mediķiem

Foto: Vida Press

Daudzviet pasaulē notiek dažādas akcijas, lai pateiktos mediķiem, kuri, cīnoties ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, strādā īpaši intensīvā režīmā. Šonedēļ saviem mediķiem pateicās arī Lielbritānija.

Lasīt vairāk

Porziņģa brālis Mārtiņš savaldzinājis amerikāņu modeli

Foto: Instagram.com/mollieoneal/

Basketbolista Kristapa Porziņģa vecākais brālis Mārtiņš Porziņģis sociālajos tīklos pozējis kopā ar kādu jaunkundzi, liekot uzvirmot runas, ka pievilcīgajai tumšmatei izdevies iekarot staltā latvieša sirdi.

Lasīt vairāk

Aigars Fadejevs mijis gredzenus ar veiksmīgu biznesa lēdiju

Foto: LETA

Olimpiskais vicečempions soļošanā Aigars Fadejevs otro reizi iestūrējis laulības ostā – viņš par sievu apņēmis uzņēmēju Evu Butāni, kura pēc laulībām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Lasīt vairāk

Tas bija mans vājums: Andris Bulis komentē sānsoļa skandālu

Foto: LETA

Viens no populārākajiem latviešu aktieriem Andris Bulis pirms vairākiem gadiem tika ierauts skaļā skandālā, kad atklātībā nonāca ziņa, ka viņš vairākus gadus krāpis sievu Ilzi. Lai gan vīrietis tolaik nodarīto steidza nožēlot un atgriezās pie ģimenes, publiskā netīrās veļas mazgāšana atstājusi mieles.

Lasīt vairāk

Glamūrs ārkārtas apstākļos: smalkākās sejas maskas Krievijā

Foto: Instagram.com/rudkovskayaofficial/

Kamēr koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatība uz nenoteiktu laiku iepauzējusi dažādu saviesīgu pasākumu un sabiedrības krējuma burziņu norisi, par Krievijas "Instagram" aristokrāti un vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm dēvētā producente Jana Rudkovska apliecina – tas nav iemesls aizmirst par modi un stilu.

Lasīt vairāk

Aktrise Lelde Dreimane 'iestrēgusi' Taizemē

Foto: LETA

Dailes teātra aktrise un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Lelde Dreimane nonākusi to tautiešu pulciņā, kuri ārkārtējās situācijas dēļ nevar atgriezties Latvijā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!