Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka kaismīgi apspriestu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no karstākajiem tematiem.

Foto: Liene Skulme pirms prombraukšanas iztirgo savu garderobi

Foto: DELFI

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme gatavojas drīzumā aizbraukt no Latvijas, un ceļa jūtīs abi izpārdod savu iedzīvi. Aizvadītās nedēļas izskaņā pārdošanā tika izlikta arī Skulmes garderobe.

Lasīt vairāk

Britu mediju uzmanību gūst pārgalvīgais latvietis Elvis

Foto: Instagram.com/ascendity

Britu mediju ievērības lokā nonācis 20 gadus vecais latvietis Elvis Bogdanovs no Aberdīnas Skotijā. Jauneklis uzmanību piesaistījis ar savu pārdrošo hobiju – viņš asas izjūtas gūst, balansējot uz augstceltņu jumtiem.

Lasīt vairāk

Aija Andrejeva atklāj, kā sākušās viņas attiecības ar Jāni Aišpuru

Foto: DELFI

Divus populārus pašmāju skatuves māksliniekus – dziedātāju Aiju Andrejevu un mūziķi Jāni Aišpuru – jau vairāk nekā pusgadu vieno romantiskas attiecības, par kurām plašāka sabiedrība uzzināja tikai šī gada sākumā. Par to, kā un kad uzplaucis šis mīlas stāsts, izskanējuši dažādi minējumi, un visbeidzot Aija atklājusi, kā sākušās attiecības ar Jāni.

Lasīt vairāk

Ko sociālajos tīklos publisko un ar ko dalās LTV jaunais šefs Giels

Foto: Privātais arhīvs/Facebook.com/einars.giels

Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētāja amatā šonedēļ iecelts Latvijas zāļu ražotāja "Olainfarm" mārketinga tirgus analītiķis Einārs Giels. Jaunais televīzijas šefs visai aktīvi rosās sociālajos tīklos, kur var gūt izsmeļošu ieskatu viņa ikdienas gaitās un brīvbrīžos.

Lasīt vairāk

Foto: Kivičs un Skulme attiecību šova finālā bauda romantiku Itālijā

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 28. marta, vakarā noslēgsies kanāla "STV Pirmā!" veidotais šovs "Kivičs. Pavisam privāti", kurā kameras seko līdzi mūziķim Andrim Kivičam un viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei. TV projekta noslēgumā mīlas pāris dosies romantiskā ceļojumā uz Itāliju.

Lasīt vairāk

Lietuviešu humoršovā latviski atvainojas 'braļukām' par premjera Skverneļa izteikumiem

Foto: Kadrs no video

Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite marta vidū paziņoja, ka premjerministrs Sauļus Skvernelis ar savu neseno apgalvojumu, ka latvieši lietuviešiem "nav brāļi, bet konkurenti daudzās jomās", darījis Lietuvai kaunu starptautiskā mērogā. Nu latviešiem jeb "braļukām" atvainoties steidzis arī populārais kaimiņzemes žurnālists un komiķis Andrjus Tapins.

Lasīt vairāk

Foto: Viesu šiks un glamūrs Rīgas modes nedēļas atklāšanā Centrāltirgū

Foto: Arkady Gluhih

Otrdienas, 26. marta, vakarā Rīgas Centrāltirgū startēja šī pavasara Rīgas modes nedēļa, un atklāšanas pasākums vienkopus pulcēja stilīgākos rīdziniekus, labi zināmus saviesīgās dzīves baudītājus, preses pārstāvjus, kā arī modes gardēžus un entuziastus.

Lasīt vairāk

Jaroslavs ar mīļoto vīrieti cer Latvijā apprecēties un nodibināt ģimeni

Pašmāju modes sfēras darbonis Jaroslavs Barišņikovs ir viens no tiem sabiedrībā zināmajiem drosminiekiem, kurš "iznācis no skapja" un neslēpj kopdzīvi ar vīrieti. Viņu jau kādu laiku saista attiecības ar puisi vārdā Kārlis Sīlis (abi attēlā), un abi ir apsprieduši arī precību plānus.

Lasīt vairāk

Pagātnes noslēpumi: starp divām 'Spice Girls' dalībniecēm bijis intīms sakars

Foto: Vida Press

Īstu medusmaizi slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem sarūpējusi britu dziedātāja, savulaik populārās meiteņu popgrupas "Spice Girls" dalībniece Melānija Brauna jeb "spicā" Mela B. Viņa publiski atzinusies, ka iesaistījusies intīmos sakaros ar savu grupas kolēģi Džeriju Halivelu.

Lasīt vairāk

Greifāne un Ušakova debitē jaunā Krievijas dziedāšanas šovā

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajās brīvdienās Krievijas televīzijā tika dots starts jaunam dziedāšanas šovam "Ну-ка все вместе", kura žūrijā pamanījušās nokļūt arī divas pašmāju skatuves mākslinieces – Liene Greifāne un Liene Ušakova, kura pazīstama arī kā Seksīgā Lee.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!