Foto: F64/Privātais arhīvs/LETA
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Valters skaidro, kāpēc pārtraucis draudzību ar Mūrnieci

Foto: Privātais arhīvs

Šīs vasaras izskaņā publiskajā telpā parādījās ziņas, ka starp bijušo basketbolistu Kristapu Valteru un uzņēmēju Lindu Mūrnieci uzplaukusi cieša draudzība. Sportists arī atklāja, ka viņa dzīvē notikušas lielas pārmaiņas, tostarp viņš šovasar pašķīries no ilggadējās draudzenes Lāsmas. Valters nesen atjaunojis attiecības ar mīļoto, savukārt draudzībai ar Lindu pielikts punkts.

Lasīt vairāk

Anna Sedokova apstiprina, ka viņai ir attiecības ar Jāni Timmu

Foto: Privātais arhīvs/LETA

Pēc vairāku nedēļu spekulācijām un pieņēmumiem beidzot kritis noslēpumainības plīvurs – 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās meiteņu grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova publiski apstiprinājusi, ka viņai ir attiecības ar latviešu basketbolistu, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētāju Jāni Timmu.

Lasīt vairāk

Šovā 'X Faktors' beidzot uzmirdz īsts tīrradnis

Foto: F64

Populārā šova "X Faktors" noslēdzošajā TV atlases raidījumā svētdienas vakarā gan žūriju, gan arī skatītājus un "dīvāna ekspertus" sociālajos tīklos pārsteidza un ar savu talantu apžilbināja 19 gadus vecais Klāvs no Saldus. Daudzi sprieduši, ka viņam ir visas iespējas kļūt par šīs sezonas sensāciju un, iespējams, pat izcīnīt uzvaru.

Lasīt vairāk

Jānis Timma publisko noslēpumainu kopbildi ar savu jauno simpātiju

Foto: Privātais arhīvs

Vasaras izskaņā tapa zināms, ka latviešu basketbolists, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma šķiras no sava gadu vecā dēliņa Kristiana mātes Sanas Timmas, un Krievijas mediji steidza ziņot, ka laulība izjukusi, jo sportists uzsācis dēku ar ukraiņu izcelsmes dziedātāju, provokatīvās meiteņu grupas "VIA Gra" bijušo dalībnieci Annu Sedokovu. Lai gan basketbolists pagaidām nav publiski komentējis iespējamās attiecības ar slaveno mūzikas zvaigzni, šonedēļ viņš devis mājienu, ka abi ir kopā.

Lasīt vairāk

Radio zvaigzne Maija Rozīte-Krištopane kļuvusi par kiberblēžu upuri

Foto: Juris Zolbergs

Vairāki sabiedrībā zināmi latvieši pēdējā gada laikā cietuši no hakeriem, kas uzlauzuši viņu sociālo tīklu profilus, un šonedēļ kiberblēžu nagos kritusi arī radio "Star FM" ētera balss un dīdžejmeitene Maija Rozīte-Krištopane.

Lasīt vairāk

Arestēta irāņu influencere – Andželīnas Džolijas biedējošā līdziniece

Foto: Privātais arhīvs

Pirms aptuveni diviem gadiem plašu rezonansi publiskajā telpā izraisīja Sahāra Tabara no Irānas – viņa ievērību izpelnījās ar savu ekstravaganto, visai biedējošo izskatu un līdzību ar amerikāņu aktrisi Andželīnu Džoliju. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka 22 gadus jaunā sociālo tīklu zvaigzne nonākusi apcietinājumā.

Lasīt vairāk

Pasaulē nācis Holivudas žilbinošākā aktieru pāra trešais bērns

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Par vienu no skaistākajiem un saticīgākajiem Holivudas pāriem dēvētie aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss nesen kļuvuši par vecākiem trešajai atvasei.

Lasīt vairāk

Raibi foto: Populāri latvieši bauda zelta rudeni

Foto: Privātais arhīvs

Rudens Latviju atkal izdaiļojis ar krāšņiem dabasskatiem, un šī gadalaika vēsmas spilgti jūtamas arī sociālajos tīklos, kur ļaudis dalās ar raibiem foto. Arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki devušies dabā baudīt rudeni.

Lasīt vairāk

Foto: Latvijas seksa dižpārdokļu autore nosvin jaunā romāna iznākšanu

Foto: DELFI

Šoruden grāmatnīcās nonācis pašmāju erotisko dižpārdokļu autores Karīnas Račko jaunākais romāns "Sasietā", un par godu šim īpašajam notikumam pirmdienas, 7. oktobra, vakarā restorānā "Paviljons Ziedoņdārzs" notika svinības.

Lasīt vairāk

Pētījums: vairāk nekā puse Latvijas influenceru ir blēži

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tiek lēsts, ka 2020. gadā līdzekļu apgrozījums influenceru mārketingā būs pieci līdz 10 miljardi dolāru. Skaidrs, ka ar šādu peļņas potenciālu daudziem rodas vēlme uzaudzēt savu profilu straujāk, nekā tas ir iespējams ar godīgiem līdzekļiem. Cik liels ir krāpšanas apjoms Latvijā atsevišķi un Baltijā kopumā? Komunikācijas aģentūras "A. W. Olsen & Partners" un "Instagram" un "YouTube" blogeru analīzes platformas "HypeAuditor" veiktais pētījums liecina, ka 53% influenceru Baltijā ir novērojamas krāpšanas pazīmes. Latvijā rezultāti ir tādi paši.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!