Foto: DELFI/LETA/RIA Novosti/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka kaismīgi apspriestu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no karstākajiem tematiem.

Krievu balerīna Voločkova uz skatuves piedzīvo nepatīkamu ķibeli

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai gan krievu balerīnas Anastasijas Voločkovas vārds ziņu virsrakstos vairumā gadījumu izskan viņas provokatīvās uzvedības dēļ, aizvadītās nedēļas izskaņā viņa pamanījusies pārsteigt, nenovelkot drēbes. Kaimiņzemes skatuves zvaigzne apliecinājusi – kļūdās arī paši labākie.

Lasīt vairāk

Lieni Ušakovu ap pirkstu aptinis melīgs mīlnieks – krāpnieks

Foto: DELFI

Brīdinājumu citām sievietēm uzmanīties un būt vērīgām aizvadītās nedēļas izskaņā izplatījusi dziedātāja un radio personība Liene Ušakova, kura plašāk pazīstama arī kā Seksīgā Lee. Daiļavai pamatīgas sirdssāpes sagādājis melīgs donžuāns, kurš viņu aptinis ap pirkstu.

Lasīt vairāk

Liene Ušakova atmasko krāpnieku – donžuānu; atsaucas arī citas cietušās

Foto: DELFI

Pēc tam, kad dziedātāja, modele un dīdžejmeitene Liene Ušakova, pazīstama arī kā Seksīgā Lee, aizvadītās nedēļas izskaņā savā "Facebook" profilā publiskoja ierakstu, kurā atmaskoja nešpetnu mīlnieku – afēristu, ar saviem bēdu stāstiem padalījušās arī vairākas citas dāmas, kuras uzķērušās uz viltus donžuāna.

Lasīt vairāk

Martins Gauss lidmašīnas 'Ogre' nosaukuma dēļ piedzīvo amizantu misēkli

Foto: Twitter.com/Gaussm

Godinot Latvijas simtgadi, nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" 14 jaunajām "Airbus A220-300" lidmašīnām šoruden devusi Latvijas mīlētāko pilsētu nosaukumus. Kad tapa zināms, ka viens no lidaparātiem tiks dēvēts Ogres vārdā, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "milzis/cilvēkēdājs", daudzi vīpsnāja par to, kāda varētu būt ārzemju viesu reakcija. Amizantu misēkli nosaukums sagādājis arī lidsabiedrības vadītājam Martinam Gausam.

Lasīt vairāk

'X Faktora' skatītājus sajūsmina baltkrievietes Kattie dziedājums latviešu valodā

Foto: F64

Svētdienas, 11. novembra, vakarā kanāla TV3 skatītāji atkal varēja baudīt šovu "X Faktors", kurā šonedēļ nedalītu "dīvāna ekspertu" uzmanību izpelnījās Baltkrievijas dziedātāja Kattie.

Lasīt vairāk

Hosams Abu Meri ar mīļoto Lindu mirdz 'Lielā Kristapa' ceremonijā

Foto: LETA

Šīs nedēļas sākumā kinoteātrī "Splendid Palace" norisinājās Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" svinīgā pasniegšana, un pasākumā vienkopus bija sapulcējušies ne tikai labākie pašmāju kino režisori un aktieri, bet arī kultūras gardēžu zieds.

Lasīt vairāk

Pašmāju sensācija: Skutelis iesmej par simtgades salūta lielajām izmaksām

Foto: Kadrs no video

Jaunu humora devu latviešiem sarūpējis populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli. Komiķa joki par dažādām aktuālām tēmām ierasti kļūst par vietējā mēroga sensāciju, un plašu ievērību iemantojis arī video, kurā iesmiets par grandiozā simtgades salūta lielajām izmaksām.

Lasīt vairāk

Foto: Kristaps Porziņģis satiek 'bojeviku' superzvaigzni Lundgrēnu

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists, NBA kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis turpina apgrozīties smalkajās aprindās – šonedēļ viņš pabijis ekskluzīvā slavenību burziņā, kur iepazinies ar asa sižeta filmu zvaigzni Dolfu Lundgrēnu.

Lasīt vairāk

Iespējams, valdzinošākā Saeimas deputāte – Ramona Petraviča

Foto: Privātais arhīvs/LETA

13. Saeimā ievēlēts prāvs sieviešu pulciņš – starp simts gudrajām galvām ir 31 dāma. Uz citu kolēģu fona izcelties gan ar sievišķīgu stilu, gan savu šarmu jau pamanījusies bijusī Saldus novada domes deputāte Ramona Petraviča, kuru daži pašmāju mediji jau neoficiāli nodēvējuši par seksīgāko Saeimas deputāti.

Lasīt vairāk

Princim Čārlzam – 70: britu karaļnams publisko unikālus foto

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Trešdien, 14. novembrī, apaļu jubileju atzīmē viens no vispretrunīgāk vērtētajiem britu karaļnama pārstāvjiem – Velsas princis Čārlzs. Godinot šo īpašo dienu, karaļnams publiskojis divus ļoti īpašus un ģimeniskus foto, kuros iemūžinātas trīs Vindzoru dzimtas paaudzes.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!