Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma, modele un dziedātāja Kortnija Stodena paziņojusi par saderināšanos, ziņo izklaides kanāls "E!"

Efektīgā skaistule Kortnija Stodena pasaules mēroga slavu guva pirms desmit gadiem, kad viņa, būdama nepilngadīga, izgāja par sievu pie 51 gadus vecā Dāga Hatčinsona, un arī šovbiznesa vērotāji Latvijā viņu nosauca par "nepilngadīgo līgavu".

Stodenas un Hatčinsona vētrainā laulība ilga deviņus gadus un tika šķirta 2020. gadā. Kā intervijās atzina pati Stodena, laulībā viņa nav bijusi laimīga un cietusi no vīra uzvedības.

"Laulībā biju nomākta un baidījos runāt par notiekošo. Tiku verbāli pazemota. Kad precējāmies, es taču biju vēl bērns, bet viņam jau 50. Tagad esmu pieaugusi sieviete, un ir laiks par šo visu runāt atklāti," pērn intervijā "People" skaidroja Stodena. Viņa šajās attiecībās jutusies pazemota, manipulēta un piesmieta, taču vēl viņam labu, kā arī gribētu, lai Hatčinsons vairs nekad neuzdrošinātos precēt nenobriedušu pusaudzi.

Nu pagājis gads kopš šķiršanās, un šobrīd 26 gadus vecā Stodena paziņojusi par saderināšanos. Viņas izredzētais ir izklaides sfēras darbinieks Kriss Hengs, kuram ir 41 gads. Kā skaidro pati daiļava, ar Hengu viņa satiekas jau kopš 2017. gada, kad sāka irt viņas laulība ar Hatčinsonu.

Stodena "Instagram" platformā ievietojusi video, kurā lepojas ar iespaidīgo gredzenu. "Es teicu jā! Ak, un gredzens ir tik skaists, ka liek man rīstīties," viņa vēsta. Kortnijai Stodenai instagramā seko 310 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!