Foto: Vida Press
Amerikāņu TV šovu zvaigzne Kortnija Stodena (attēlā), kura savu agro, bet neveiksmīgo laulību dēļ tiek dēvēta par "nepilngadīgo līgavu", acīmredzot nolēmusi neļaut par sevi aizmirst, vai ik nedēļas iepriecinot visus ar pikantām izdarībām.

Visbiežāk Kortnija, šķiet, ir sastopama pludmalē, kur 19 gadus vecā meitene gan sauļojas un neuzkrītoši pozē sensāciju kārajiem paparaci, gan nodarbojas ar citām pusaudžiem raksturīgām lietām.

Nesen viņa laiskojusies kādā nomaļā Kalifornijas pludmalē, kur nolēmusi laiku velti netērēt un uzņemt arī kādu selfiju jeb pašportretu - iesākumā Kortnija atsējusi peldkostīma aukliņas, un tad, ar vienu roku pieturot kuplās krūtis, tapis, iespējams, viens no seksīgākajiem selfijiem pasaulē.

Jau vēstīts, ka "nepilngadīgās līgavas" iesauku Stodena izpelnījās 16 gadu vecumā, kad apprecējās ar aktieri Dagu Hačisonu (Horass no seriāla Lost), kurš ir 35 gadus vecāks par blondīni.

Tagad meitene bauda brīvību - novembrī ārvalstu mediji ziņoja, ka Stodenas un Hačinsona divarpus gadus ilgusī laulība tiek šķirta. Meitene klāstīja, ka šķiršanās noritējusi "draudzīgi" un bijušais vīrs turpinās rūpēties par viņas karjeru. Tāpat tapis zināms, ka, lai gan oficiāli laulība šķirta, abi turpinās dzīvot vienā mājā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!