Foto: Vida Press
Straumēšanas platforma "Netflix" vairs neturpinās demonstrēt par ballīšu karalieni dēvētās sabiedrības dāmas Parisas Hiltones autorraidījumu "Gatavo kopā ar Parisu". Šovam bija tikai sešas sērijas un vairāk nebūs, ziņo medijs "Deadline".

Straumēšanas vietne "Netflix" atcēlusi tālākus plānus saistībā ar bagātnieces Parisas Hiltones vadīto kulinārijas šovu "Gatavo kopā ar Parisu". Pērnā gada augustā tas nonāca skatītāju rīcībā, tika demonstrētas sešas sērijas ar uzsaukumu, ka tās ir tikai pirmās un būšot vēl. Taču otrās sezonas nebūs.

Kontrakts par kulinārijas šovu starp Hiltoni un "Netflix" tika noslēgts pēc tam, kad internetā populārs kļuva viņas 15 minūšu garais video, kurā Hiltone gatavoja lazanju. Video kļuva neticami virāls – to noskatījušies vairāk nekā pieci miljoni cilvēku.

Savā kulinārijas šovā 40 gadus vecā skaistule virtuvē aicināja dažādas slavenības – Kimu Kardašjanu, Demiju Lovato un citas, un kopā ar tām visai nemākulīgi centās pagatavot dažādus ēdienus. Šova pamatdoma: ballīšu karaliene nu kļuvusi par sievu un gatavojas kļūt arī par māti, tāpēc viņa, kura nekad nav mācējusi gatavot ēst, tagad to apgūst "Netflix" skatītāju acu priekšā – nu sabiedrības dāma sautē, sutina, marinē...

Lai gan šovam izdevās uz īsu mirkli ielauzties "Netflix" skatītāko šovu desmitniekā ASV, otrās sezonas tam tomēr nebūs. Hiltone pagaidām nav komentējusi pavāres karjeras apraušanos šādā veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!