Foto: Instagram.com/malinbjork/
Skaistuma un veselīga dzīvesveida kults mūsdienās paģēr, ka sieviete, kura nesen dzemdējusi, nedrīkst slaistīties dīvānā, tērpusies izdilušās treniņbiksēs. Tiklīdz bēbītis nācis pasaulē, jaunās māmiņas steidz uz sporta zāli atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

"Pēc dzemdībām atgūt formu" – šis teikums ir kļuvis teju par mantru, kas tiek skandināta sociālajos tīklos un glancētajos žurnālos. Šovasar mediji slavas saulītē izcēluši 29 gadus veco Malinu Bjorku (attēlā) no Zviedrijas, kura ir spilgts piemērs tam, ka bērnu iznēsāšanu un audzināšanu iespējams apvienot ar regulārām fiziskajām aktivitātēm.

Malina ir divu dēlu mamma, kura aktīvi nodarbojas ar sportu un "Instagram" tīklā dalās ar treniņu rezultātiem, lai iedvesmotu arī citas māmiņas vingrot. Intervijās medijiem zviedriete stāstījusi – viņa šobrīd ir savā vislabākajā fiziskajā formā.

Kad Malina pirms četriem gadiem bija pirmā bērna gaidībās, viņa sevi lutināja ar ātrajām uzkodām un neveselīgu pārtiku. Viņas ķermeņa svars pieauga līdz 80 kilogramiem.

"Es abu grūtniecību laikā zaudēju motivāciju ēst veselīgi un sportot. Tiesa, es nejutos par to slikti, jo zināju, ka vēlāk atgūšu formu. Tas, ko es nespēju iedomāties, ka izskatīšos labāk, nekā pirms bērnu iznēsāšanas," ārzemju mediji citējuši iedvesmojošo māmiņu.

Malina tagad no savas ēdienkartes pilnībā izslēgusi saldumus un ātrās uzkodas. Viņa ēd tikai uzturvielām un proteīniem bagātu pārtiku un katru dienu nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm – cilā smagumus, vingro un skrien.

Tāpat jaunā māmiņa atteikusies no maizes, mērcēm un brokastu pārslām, kas bieži vien ir pārsaldinātas un ļoti neveselīgas.

Savukārt treniņos Malina uzsvaru liek uz vingrinājumiem, kas nostiprina kājas un dupsi. "Manas pārvērtības ir iedvesmojušas daudzus. Īpaši māmiņas, kurām šķiet, ka pēc bērna iznēsāšanas nav iespējams atgūt labu fizisko formu," sacījusi Malina, kuras foto blogam seko vairāk nekā 560 tūkstoši "Instagram" lietotāju.

This is my transformation, my second to be exact. I decided from the beginning that I would come back to my pre pregnancy shape. I was so afraid I'd be lazy and unhealthy because that is what you hear around you. If you become a mom you will destroy your body, you will never get fit etc. But my shape is even better than before kids🙌🏼🤷🏼‍♀️ I don't want to give pressure to other moms that you should look like this 👆🏼 I just want to show you it's possible to get fit, build your body and lose your pregnancy weight. I'm a personal trainer, nutrition counselor and I also went on a course about training during and after pregnancy. I'm one of few persons that sell pregnancy and mommy programs and I also can relate to all of you, if you are a mom or not 🤰🏼 I'm here to help you guys out to be healthy, get back in shape and reach your goals😌 Get 25% off on all my plans with code DREAMBODY 💦 We can do this together💕 Link in bio

A post shared by 🖤Store.fitnessmom.se (@malinbjork) on Aug 7, 2017 at 5:03am PDT

Today I will celebrate my Birthday with my family 🎀🎈🦄

A post shared by 🖤Store.fitnessmom.se (@malinbjork) on Jul 28, 2017 at 5:48am PDT

You aren't a little baby anymore 😭But I will always see you as my little baby💓Love my two crazy boys

A post shared by 🖤Store.fitnessmom.se (@malinbjork) on Jul 14, 2017 at 5:27am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!