Foto: Roberts Sils

Pienākot Valentīna dienai, simpātiskā Evelīna Šaulīte, kuru iepazinām aizgājušās vasaras TV šovā "Netīrās dejas", atklāj kā, viņasprāt, daiļā dzimuma pārstāvēm vislabāk iepriecināt savu mīļoto un piedzīvot patiesi izdevušos Valentīna dienu.

Jāuzņemas iniciatīva

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Evelīna atklāj, ka romantisku attiecību piemērus viņa smeļas ne tikai pašas attiecībās, bet arī vērojot apkārt esošus pārus, starp kuriem valda ilgstoša un noturīga harmonija. Viņa sapratusi, ka ir svarīgi, lai attiecībās sieviete prastu uzņemties iniciatīvu, kā arī nekautrētos skaidri norādīt uz savām vēlmēm.

"Gribi uz SPA procedūru diviem? Saki, lai viņš ģērbjas, un nemaz neatklāj, uz kurieni tu viņu grasies vest. Ja viņš tevi neaicina uz tavu mīļāko restorānu, varbūt nevis sūdzies, bet rezervē galdiņu," Valentīna dienas atzīmēšanas scenāriju iesaka Evelīna, piebilstot, ka tikpat labi noderēs arī spontāna ideja pašai iegādāties biļetes uz kino.

"Uzņemies par to atbildību un paziņo, ka biļetes jau nopirki. Tu noteikti nebūsi vīlusies. Valentīna diena ir no tiem svētkiem, kad dāvanu pavisam noteikti drīkst izmantot divatā. Lieki piebilst, ka iniciatīvu vari uzņemties visās jomās," apgalvo koķetā Evelīna.

Jāievēro tolerance pret saņemto dāvanu

Tumšmatainā skaistule uzskata, ka ir svarīgi nepārmest otram un neizrādīt savu neapmierinātību par viņa gaumi attiecībā uz dāvanas izvēli.

"Nezāģē, ja dāvana neatbilst tavam pēdējam mājienam un puķu krāsa nav īstā. Vismaz ne Valentīna dienā. Vīrieši neuztver visu un neatceras visu. Tā vietā labāk novērtē, ka viņš ir vispār atcerējies par dāvanu un ziediem. Tas nozīmē, ka pirms jūsu satikšanās viņš ir domājis par tevi," pretējā dzimuma centienus iesaka novērtēt Evelīna.

Foto: DELFI
Jāievēro sīkumi

It īpaši Valentīna dienā Evelīna sievietēm iesaka neaizmirst par patīkamiem sīkumiem, kuri var izpausties, piemēram, piedomājot par ''knifiem" savā ārējā izskatā, tādējādi pievēršot sava izredzētā uzmanību.

"Pat ja svētkus esat izlēmuši atzīmēt mājās, neaizmirsti ieveidot matus par godu tieši viņam, uzkrāsojies, saģērbies kā pirmajā randiņā. Ja notiek tā, ka viņš visas tavas pūles nemaz nepamana, tu pati tomēr jutīsies labāk, kā arī tas visu tavu dienu ietekmēs tikai pozitīvi," sapratusi ir "Netīro deju" daiļaviņa.

Jāuzdāvina kas pašas sarūpēts

Evelīna iesaka arī savu mīļoto iepriecināt ar paštaisītu dāvanu, kura var izpausties arī kā rūpes par sava fiziskā ķermeņa formām, piemēram – dibena aprisēm.

"Taisi pietupienus! Starp citu, šai nodarbei ir jēga arī tad, ja tai pievērsīsies kaut pēdējā mirklī, tici man. Dibena muskuļi sasprings, un forma izskatīsies daudz skaistāk. Pēc tam uzvelc kleitu un dodies uz randiņu," romantiskam vakaram mudina Evelīna, kura jau iepriekš stāstījusi, ka ir cītīga pietupienu taisītāja.

"Dots devējam atdodas"

"Rīkojies tā, kā gribētu, lai rīkojas ar tevi, tikai šajā formulā daži mainīgie jāmaina," pamāca Evelīna, paskaidrojot, ka diez vai vīrietim patiks saņemt negaidītu pārsteigumu ziedu pušķa izskatā.

"Ja tu pati gribētu, lai tev uz darbu ar kurjeru sūta ziedus, aizsūti viņam picu, vai uzdāvini kādu noderīgu priekšmetu automašīnai. Ja esi no tām, kurai patīk pavisam romantiski negaidīta rīcība, ierodies pie viņa darbā pusdienu pārtraukumā. Tas gan nenozīmē, ka tev vajadzētu zīmēt savu vārdu sniegā zem viņa kabineta loga, bet varbūt ietērpies pikantās drānās?" citas daiļā dzimuma pārstāves uzrunā Evelīna un ikvienam novēl romantisku un izdevušos Valentīna dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!