Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka saderinājusies Kembridžas hercogienes Katrīnas 32 gadus vecā māsa Pipa Midltone. Viņas līgavainis ir turīgais biznesmenis Džeimss Metjūss. Britu laikraksti sākuši pētīt ģimenes koku, un tiek vēstīts, ka karaliskajā ģimenē pavisam drīz varētu ieprecēties melnā avs – nešpetns ballīšu karalis.

40 gadus vecajam Pipas līgavainim ir par viņu 12 gadus jaunāks brālis Spensers, kurš Lielbritānijā pazīstams kā izdaudzināts meitu ģēģeris, skandālists un vētrainas uzdzīves cienītājs.

Britu prese vēsta, ka Spensers atpazīstamību izpelnījies pirms vairākiem gadiem, kad viņš sācis piedalīties pretrunīgi vērtētajā realitātes šovā "Made In Chelsea". Pārraidē tiek sekots līdzi turīgu un ietekmīgu vecāku, tā dēvētās britu zelta paaudzes jauniešiem.

Vīrietis savas asās mēles un bravūrības dēļ izpelnījies skandālista slavu, un mediji ziņo, ka, ja Pipa un Džeimss patiešām apprecēsies, karaliskajā ģimenē ienāks melnā avs Spensera veidolā.

Sensāciju kārie tabloīdi jau berzē rokas. Pipas topošais svainis nekad nav bijis paipuisītis, un viņa radniecība ar līgavaini karaliskajai ģimenei var maksāt dārgi – tā var pamatīgi iedragāt aristokrātu nervus un karaļnama reputāciju.

Bēdīgi slavenais Spensers medijiem savulaik lielījies, ka nevainību zaudējis 13 gadu vecumā, bet kopumā viņš esot pārgulējis ar vairāk nekā 1000 sievietēm.

Tāpat tiek mēļots, ka ballītēs Spensers labprāt niekojas ar kokaīnu. Savukārt to, ka viņš lietojis LSD, vīrietis savulaik pats publiski atzinis.

Tiesa, nevienam nav noslēpums, ka britu karaļnama pārstāvji paši nav nekādi zelta gabaliņi un gadsimtu gaitā viens pēc otra iepinušies dažādos skandālos, tādēļ mediji spriež, ka Spensers karaliskajā ģimenē patiesībā ļoti iederēsies un jutīsies kā zivs ūdenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!