Foto: Kadrs no video
Nevienam nav noslēpums, ka viena no amerikāņu dziedātājas Nikijas Mināžas (attēlā) panākumu atslēgām ir viņas milzīgais dibens, kura daili viņa labprātīgi cenšas izrādīt visos iespējamajos veidos, un šonedēļ mūziķes ievērojamā pēcpuse atkal likusi par sevi runāt.

Visā pasaulē pēdējā laikā milzīgu popularitāti iemantojusi "tverkošana" jeb dibena kratīšana mūzikas ritmā, un šīs dejas neprātā iesaistījušās arī vairākas slavenības, tajā skaitā arī nerātnā amerikāņu popdziedātāja Mailija Sairusa. Tiesa, viņas nelielā pēcpuse uz Mināžas milzīgās sēžamvietas fona nobāl.

"Tverkošana" vislabāk padodas lielu dibenu īpašniecēm, un, kā zināms, arī Mināžas pēcpuse ir gana iespaidīga, un šonedēļ viņa visai pasaulei atrādījusi, kā pareizi jādrebina sēžamvietas vaidziņi, turklāt viņa to izdarījusi, stāvot uz rokām.

Mināža tīmekļa vietnē Instagram publicējusi unikālu video, kurā pierāda, ka viņa ir profesionāla "tverkotāja", kas var lepoties ar līdz katrai sīkākajai detaļai noslīpētām dibena kratīšanas prasmēm - stāvēt uz rokām un tirināt pēcpusi tomēr nav nekāda joka lieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!