Foto: Privātais arhīvs
Tuvojoties jaunajam mācību gadam, nostalģija par bērnības laiku piemeklējusi arī Rīgas mēru Nilu Ušakovu (attēlā vidū), kurš sociālajos tīklos padalījies ar attēlu no laikiem, kad viņš bija mazs puisēns un mācījās skolā.

"Tuvojoties mācību gada sākumam, atradu savu skolas laiku bildi. Tomēr skolas gados bija forši," pie publicētā foto sociālajā tīklā Facebook vēsta Ušakovs.

Rīgas mēra bērnības bilde likusi arī viņa draugiem un sociālo tīklu sekotājiem gremdēties atmiņās par skolas laikiem - visi kā viens atceras, cik rožaina bijusi bērnība, jo nav nācies saskarties ar problēmām, kuras jārisina, esot pieaugušiem.

Ļaudis arī priecājas, ka Nils bērnībā bijis blonds mīļumiņš, savukārt citi Ušakovu un viņa draugus sauc par tā laika hipsteriem, jo bildē viņi pozē ar skeitborda dēļiem, bet acīgākie cilvēki, kuri pamanījuši, ka Rīgas mēram fotogrāfijā ir vaļā bikšu priekša, jau paspējuši par to pajokot.

Lai gan bildē Rīgas mērs izskatās pēc kārtīga un priekšzīmīga bērna, šī gada maijā portālam 7Guru Ušakovs stāstīja, ka nekāds paraugzēns skolas laikā neesot bijis. Viņš visai bieži saņēmis nesekmīgas atzīmes par savu uzvedību, jo mēdzis sastrādāt dažādas blēņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!