Foto: DELFI/Ss.com
Pārdošanā nonācis nams Lapmežciemā, Tukuma novadā, pašā jūras krastā ar privātu izeju uz jūru, liecina sludinājumu portālā "SS.lv" ievietots paziņojums. Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", 2600 kvadrātmetru plašais īpašums pieder aizsardzības ministram Artim Pabrikam.

"Māja ir ļoti klusā vietā, koku ieskauta un paslēpta no kaimiņu acīm. Ļoti laba infrastruktūra. Mājā ir piecas guļamistabas, sauna, saimniecības telpas, kabinets, liela dzīvojamā istaba, atsevišķa virtuve, trīs sanitārie mezgli, plaša terase," teikts nama pārdošanas sludinājumā. Pārdevējs par "Smiltiņiem" vēlas 370 tūkstošus eiro.

Kā noskaidrojis "Kas Jauns", Artis Pabriks šo īpašumu iegādājās 2000. gada vasarā par apmēram 20 tūkstošiem latu kā "viena dzīvokļa mājas pamatus", taču jau 2002. gadā ekspluatācijā pieņemta jauna dzīvojamā ēka.

Žurnāls lēš, ka piejūras savrupnama pārdošana, iespējams, saistīta ar ministra laulības šķiršanu, kā arī atgādina par varbūtējo ministra mīlas dēku ar savu padoto, par Pabriku 25 gadus jaunāko viņa biroja vadītāju Neldu Otvari.

"Delfi" jau vēstīja, ka šā gada augusta beigās ministrs Pabriks paziņoja, ka šķiras no sievas Undīnes, ar kuru salaulājās 1997. gadā, divus gadus pēc iepazīšanās. Šajā laulībā pasaulē nācis dēls Hauke Namejs un meita Alvīne Dārta (Pabrikam ir arī vecākā meita no iepriekšējām attiecībām).

Kā raksta "Kas Jauns", Lapmežciema mājas pārdošanas gadījumā ministram būs, kur dzīvot, – viņa amatpersonas deklarācijā norādīta zeme Aizkraukles novadā, un arī biroja vadītāja Otvare neesot bešā, proti, viņai pieder zeme Ļaudonas pagastā, kā arī Kauguru pagastā, turklāt pēdējā iegādāta pavisam nesen – pagājušajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!