Foto: LETA/Vida Press/F64

Slavenības šogad aktīvi pirkušas un pārdevušas īpašumus, un mediju ievērību izpelnījušies vairāki grezni un izsmalcināti, miljoniem ASV dolāru vērti mitekļi – gan savrupnami elitāros rajonos, gan plaši rančo, gan arī Losandželosas dārgākais penthauss. Savukārt lielu ļaužu ievērību Latvijā šovasar izpelnījās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules lepnā Jūrmalas villa, kurā žurnālistiem un preses fotogrāfiem bija ekskluzīva iespēja paviesoties viņas rīkotā festivāla ietvaros.

Maikla Džordana 7,5 miljonus dolāru vērtais savrupnams kalnos

Foto: Vida Press

Šoruden pārdošanā nonāca leģendārā amerikāņu basketbolista Maikla Džordana īpašums Pārksitijā Jūtas štatā. Par "nieka" 7,5 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 6,7 miljoni eiro) iespējams iegādāties pasakaini greznu savrupnamu kalnu apvidū.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats Laimas Vaikules lepnajā Jūrmalas savrupnamā

Foto: F64

Estrādes māksliniece Laima Vaikule pie sevis uz Jūrmalu šovasar ciemos bija aicinājusi draugus no mūziķu aprindām un preses pārstāvjus, lai pastāstītu jaunumus par savu festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2019". Pasākuma viesiem bija ekskluzīva iespēja aplūkot dziedātājas skaisto savrupnamu.

Lasīt vairāk

Foto: Losandželosas dārgākais dzīvoklis – seriāla 'Draugi' zvaigznes penthauss

Foto: Vida Press

Augusta sākumā pārdošanā nonāca amerikāņu aktiera, seriāla "Draugi" ("Friends") zvaigznes Metjū Perija greznie apartamenti – gandrīz 864 kvadrātmetru plašs penthauss Losandželosā.

Lasīt vairāk

Nams, kurā pirms ieprecēšanās britu karaliskajā ģimenē dzīvoja Megana

Foto: Vida Press

Pārdošanā nonācis nams, kurā Losandželosā savulaik dzīvoja bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kura pērn maijā mija gredzenus ar Lielbritānijas princi Hariju un tagad dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu. Mājas cena – 1,8 miljoni ASV dolāru.

Lasīt vairāk

Kotedža, kurā turpmāk dzīvos princis Harijs un viņa Megana

Foto: AFP/Scanpix/LETA/Vida Press

Saseksas hercogu pāris sava pirmdzimtā gaidībās pārcēlās uz jaunu mitekli – Frogmoras kotedžu.

Lasīt vairāk

Kardašjanas un Vesta 14,5 miljonus dolāru vērtais rančo

Foto: Vida Press

Jaunu īpašumu savai ģimenei iegādājies viens no pasaules šovbiznesa zīmīgākajiem pāriem – amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests. Šovbiznesa zvaigznes par 14,5 miljoniem ASV dolāru nopirkušas lepnu rančo Vaiomingas štata ziemeļos.

Lasīt vairāk

Ieskats Kardašjanas un Vesta trīs miljonus dolāru vērtajā rančo

Foto: Vida Press

Pie jauna īpašuma nesen tikuši amerikāņu TV personība Kima Kardašjana un viņas vīrs, reperis Kanje Vests. Pāris par gandrīz trīs miljoniem ASV dolāru iegādājies skaistu rančo kalnos Losandželosas pievārtē.

Lasīt vairāk

Ieskats namā, kuru slepus nopirkusi Holivudas zvaigzne Margo Robija

Foto: Vida Press

Daļai sabiedrības ir liela interese par to, kur un kā dzīvo ļaudis, kas ikdienā gozējas televīzijā, kinofilmās un glancētajos žurnālos, un šovasar ievērību izpelnījusies Holivudas zvaigzne, austrāliešu aktrise Margo Robija, kura slepus iegādājusies elegantu mitekli Losandželosā.

Lasīt vairāk

'Breaking Bad' zvaigznes villa, kurā dzīvojis arī Breds Pits

Foto: Vida Press

Šoruden pārdošanā nonācis kārtējai slavenību miteklis Losandželosā. Par 2,2 miljoniem ASV dolāru iespējams iegādāties greznu savrupnamu, kura īpašnieks pēdējos septiņus gadus bijis populārais aktieris, seriāla "Pārkāpt robežu" ("Breaking Bad") zvaigzne Ārons Pols. Savukārt iepriekš nams piederējis Holivudas spīdeklim Bredam Pitam.

Lasīt vairāk

Denisa Kveida lepnā villa tiek pārdota par 5,9 miljoniem dolāru

Foto: Vida Press

Aizvadītajā vasarā pārdošanā nonāca nams, kas piederēja Holivudas spīdeklim Denisam Kveidam, kuru savulaik vienoja romantiskas attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu. Greznajai Kalifornijas villai parādījies pircējs, kurš to iegādājies par 5,9 miljoniem ASV dolāru.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!