Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 17.augustā, Latgales vēstniecības Gors lielajā auditorijā norisinājās skaistumkonkursa Mis un misters Rēzekne 2013 fināls, kurā par skaistāko jauniešu tituliem cīnījās 10 dalībnieki.

Kā vēsta pasākuma organizatori, pēc vairāku gadu pārtraukuma konkurss Mis un misters Rēzekne ir veiksmīgi atgriezies, un jau otro gadu tiek kronēts skaistākais un elegantākais pāris.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta populārajam laika ziņu moderatoram Mārim Grigalim, bet kā viesmākslinieki konkursa finālā uzstājās dueta Musiqq puiši un šova Okartes skatuve otrās sezonas uzvarētājs Mārtiņš Ruskis.

Fināla šovā jaunieši priecēja skatītājus ar astoņiem izgājieniem, no kuriem vislielāko interesi radīja defilē avangarda tērpos, kurus konkursantiem bija sarūpējuši Rēzeknes mākslas un dizaina vidusskolas absolventi, kā arī, protams, iznāciens peldkostīmos.

Pēc priekšnesumiem un gana ilgas apspriešanās žūrijas priekšsēdētājs aģentūras Mis Latvija pārstāvis Deniss Tumakovs paziņoja uzvarētājus - par Mis Rēzekni 2013 tika kronēta Kristīne Rancāne (attēlā), bet skaistākā puiša titulu saņēma Roberts Mitrevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!