Foto: DELFI

TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavare pēc atgriešanās no Austrijas kalniem šobrīd laiku pavada pašizolācijā mājās.

Lai karantīnā pavadītais laiks skrietu ātrāk un būtu jēgpilni pavadīts, Sipeniece ar ģimeni izdomā dažādas aktivitātes.

Savukārt norises mājās Sipeniece dokumentē sociālajā tīklā "Instagram", ik vakaru saviem sekotājiem piedāvājot aktuālo izklaižu apskatu.

Īsos video māksliniece nosaukusi 3. diena, 4. diena, kas ļauj paredzēt, ka "karantīnas seriāls" ilgs līdz pat mājās sēdēšanas beigām.

Vienā no video Sipeniece vēsta, ka ar veselību joprojām viss ir labi, proti, nevienam no ģimenes nav parādījušās koronavīrusa "Covid-19" saslimšanas pazīmes.

View this post on Instagram

3.diena!Vakar un aizvakar man un Hermīnei Gatis mācīja zoli♠️♥️♦️♣️,nu pagaidām bezcers,Duraki daudz interesantāki!Viena lieta man tur gan patīk,Dūži ir svarīgi,bet ar parastajiem var punktus pelnīt(lika aizdomāties).Labi,nemetam vēl plinti krūmos.Mīļie, labie vīra vecāki tur rūpi par mūsu leduskapi tā,ja tā turpināsies vajadzēs vēl vienu pirkt.Draugi atved puķes dārzam🌺,nu pelargonijas-tās tak tagad īstais laiks likt podos.Sazinos regulāri ar amerikāņu pašizolēto draudzeni un viņas kuplo saimi🇺🇸 Ņujorkā,tiem nebijis gadījums-tualetes papīrs beidzies,nu nav un viss(panika arī tur )Sākuši ar aizdomām uz avīzēm skatīties,nu ta jaunums! Zvanīja mīļais brālis(tas,kurš bērnībā mani regulāri iekaustīja,bet neļāva citiem to darīt😏)un riktīgi ieteica atpūsties,tad Patmalniece sasmīdināja,radiokolēģīts Romis sapurināja un tā nejauši izmeta,ka kaut kas viņam pietrūkst,tad mamma,māsa... Draugi bez gala piedāvā pāri žogam pārlikt visu,ko sirds iekāro(varbūt sākt gribēt melnos ikrus?🤣),nu tagad ķeros klāt manu mīļo radio kolēģu dāvinātajam plašu atskaņotājam(instruksiju no YouTube atsūtīja arī pašizolētais kolēģis). Pāri visam sūtu konkrētiem rīcības cilvēkiem spēku💪,kā arī visiem visiem veselību un labu prātu🌞!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on Mar 18, 2020 at 5:33am PDT

View this post on Instagram

4.diena . Saule 🌞mūs izvilināja dārzā.Nu tās ozolu lapas ir izturīgas kā 24.Volgas motori💪🍂-lūk ,tās sagaidīja mūs kā māsiņas!Savācām. Tad apsveicu videosveicienā 🎁kādu meiteni (Anda,lai liktenim spītējot!)kurai tā bija iekārtojies,ka tieši šodien apaļa jubileja,nu gan būs ko atcerēties! Palūdzu Roberto,proti @robertomeloni ♥️,lai pāriet uz balss +video režīmu,nudien viņa labestība un humors ir VAJADZĪGS kā laistīšana sausumā🙋‍♂️,nu un jā...Zoles spēlmaņi,vēljoprojām♠️♥️♦️♣️ nejūtos gatava Zoles čemipionātam.Nu kā var 10 būt stiprāks par Kungu... Tad arī man būs tas gods lasīt Dekameronu. Vecajā spēlē Latvija 🇱🇻man gāja labāk,tas arī vēl šodien.Bet kopumā- viss mums labi! Veselību!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on Mar 19, 2020 at 2:49pm PDT

Jau vēstīts, ka Sipeniece-Gavare ar ģimeni marta sākumā devās slēpot uz Austriju. Tur ierodoties, viņa vēstīja, ka "te par koronavīrusu neviens neuztraucas", taču jau pēc divām dienām Austrija iekļuva to valstu sarakstā, uz kurām Latvijas pilsoņiem amatpersonas rekomendēja nedoties.

Nokļūstot mājās, Sipeniece apsolīja veikt visus "Covid-19" piesardzības pasākumus, un ar savu video priecēja arī veselības ministri Ilzi Viņķeli.

View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on Mar 14, 2020 at 1:56am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!