Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Baltijā vadošais veļas zīmols Lauma Lingerie pašmāju jaunajiem fotogrāfiem un stilistiem metis nopietnu izaicinājumu – jaunie talanti varēja pieteikties svētku kampaņas konkursam un cīnīties par vērtīgu balvu.

DELFI Izklaidi informēja zīmola pārstāvji, pavisam saņemti 38 pieteikumi no fotogrāfu un stilistu komandām. No tiem žūrija atlasīja piecus labākos tandēmus, un starp konkursa finālistiem iekļuvusi arī fotogrāfe un miljonāra Viļņa Vītoliņa meita Karlīna (attēlā centrā).

Ja vēl pavisam nesen meitenes vārds plašākai publikai bija palicis vien vārā atmiņā no laikiem, kad viņa piedalījās vienā no Latvijā pirmajiem talantu šoviem, tad pēc Karlīnas dalības TV3 šovā Gandrīz ideālas vakariņas meitenes mākslinieciskā daba un ekstravagantā uzvedība kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem publiskajā telpā.

Tiesa, meitene apliecinājusi, ka tiem anonīmajiem komentētājiem, kuri viņu dēvējuši par netalantīgu bagātnieka atvasi, nav taisnība - kopā ar jauno un daudzsološo modes mākslinieku Reini Ratnieku viņa pārliecinājusi Lauma Lingerie konkursa žūriju, ka var mēģināt veidot fotogrāfijas zīmola gaidāmajai kampaņai un cīnīties par 1000 latu lielo naudas balvu.

Konkursa norisei un tā dalībnieku gaitām divu mēnešu garumā būs iespējams sekot līdzi Lauma Lingerie Facebook lapā. Turpat norisināsies arī balsošana, ar kuras palīdzību tiks noteikta komanda, kas iegūs "skatītāju simpātiju" balvu.

Tāpat visu finālistu atlasei iesūtītās portfolio fotogrāfijas tiks demonstrētas foajē izvietotajos Lauma Lingerie stendos Riga Fashion Week laikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!