Foto: Privātais arhīvs
Par "Odesas Bārbiju" iesauktā jauniete Valērija Lukjanova (attēlā), kura pati sevi gan dēvē par Amatuē – Saules dievieti, pilnībā atteikusies no pārtikas un plāno drīzumā vairs neuzņemt arī šķidrumu. Viņa pārtikšot tikai no garīgās enerģijas.

Kā vēsta Ukrainas plašsaziņas līdzekļi, Valērijas augums ir 172 centimetri, svars 42 kilogrami un vidukļa apkārtmērs – 47 centimetri. Viņa pati atzīst, ka pirms desmit gadiem lietojusi alkoholu, smēķējusi un izskatījusies slikti, līdz kļuvusi par veģetārieti. 

Nākamais meitenes solis bija pārtraukt lietot uzturā arī pienu un olas, ievērojot pilnīgu augļu diētu. Savukārt šobrīd viņa jau vairs uzņemot tikai šķidrumu. "Pamatā es dzeru ūdeni. Reizi vai divas dienā iedzeru svaigi spiestu sulu," par savām uztura īpatnībām stāsta meitene.

Amatuē turpmākajos plānos ietilpst atteikšanās arī no ūdens dzeršanas – viņa vēlas pārtikt tikai no garīgās enerģijas, ko jau esot sākusi uzkrāt, cenšoties vispār neraudāt un nesmieties.

Tā kā meitene zināmās aprindās ir ļoti slavena, viņai ir daudz piedāvājumu kļūt par modeli, bet to darīt Valērija piekristu tikai par 10 000 ASV dolāru, savukārt par diviem tūktošiem dolāru viņa nebūtu gatava pat iziet no mājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!