Foto: Instagram.com/lukyanova.me/

Ukraiņu daiļaviņa Valērija Lukjanova (attēlā), kura plašāk pazīstama kā Odesas "dzīvā Bārbija", turpina baudīt slavu un un sociālo tīklu lietotāju sajūsmu. Nesen viņa pārsteigusi savus fanus ar daudznozīmīgām atklāsmēm.

Lai gan medijos Valērijas vārds pēdējā laikā izskan retāk nekā agrāk, viņa aktīvi turpina rosīties sociālajos tīklos un priecēt pielūdzējus ne tikai ar simpātiskām bildītēm, bet ari videoklipiem, kuros dalās pārdomās par kādu aktuālu un sāpīgu tēmu.

Tā, piemēram, marta izskaņā Valērija savā "YouTube" kanālā publicējusi video, kurā gari un plaši spriež par to, kāpēc daži interneta komentētāji, slēpjoties zem pašu izgudrotiem segvārdiem, izgāž savu žulti un pārpludina tīmekli ar negatīvismu.

Viņasprāt, izskaidrojums esot pagalam vienkāršs – ārēji skaisti, ar dzīvi apmierināti cilvēki šādi nekad nerīkotos, kas nozīmē, ka nešpetnie komentētāji ir sapuvušu no iekšpuses un tas visbiežāk atspoguļojas arī viņu izskatā.

Valērija prātojusi – cilvēks, kura iekšējā pasaule ir neglīta, arī vizuāli izskatās pēc neglīteņa. Tāpat viņa uzsvērusi, ka meitenes mūsdienās meklē dažādus attaisnojumus, lai nerūpētos par savu izskatu, taču, viņasprāt, šāds slinkums ir nepiedodams.

Savukārt šobrīd 31 gadu vecā Valērija turpina cītīgi strādāt pie tā, lai viņa izskatītos pēc "dzīvās Bārbijas", un aizvadītās nedēļas izskaņā daiļava padalījusies ar kadru sēriju, kurā iespējams novērtēt viņas satriecoši slaido vidukli.

💜Приветствую вас, мои Инопланетные💜 Напоминаю, что практикум про Внутренний Диалог идет в подарок к двум практикумам, Астрал и Чудо Медитации. То есть если вы покупаете один из этих практикумов, то Внутренний Диалог идет в подарок. Т к это очень важная часть для данных практик. Отсутствие ВД это то, что останавливает мир, и позволяет нам взглянуть на самих себя и Вселенную... Так же его можно купить по обычной цене , как самостоятельный продукт) Люблю! Ознакомиться с практикумами , и недельными скидками можете тут на двух страницах —- http://amatue.org/products?page=1 #model #perfect #cute #красиваядевушка #валериялукьянова #вд #кастанеда #аматуе

A post shared by Valeria Lukyanova Amatue21 (@lukyanova.me) on Mar 30, 2017 at 7:12pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!