Foto: Publicitātes foto

Konkursa Mis & misters Ogre 2011 priekšvakarā jaunieši atrāda trīs mēnešu laikā trenējoties, aktīvi sauļojoties un citādi pilnveidojoties iegūtos rezultātus – Ogres skaistuļi kļuvuši par muskuļotu un pavedinošu augumu īpašniekiem.

Finālisti pasākumam gatavojušies vairāk kā trīs mēnešus, šajā laikā sevi pilnveidojot dažādās nodarbībās. Jaunieši organizējuši labdarības koncertu un vākuši ziedojumus Ogres novada mazturīgajām ģimenēm, defilējuši krāšņā avangarda modes skatē, kā arī piedalījušies daudzās fotosesijās.

Konkursā starp vietējiem ogrēniešiem piedalās arī vairāki plašāk atpazīstami jaunieši - jaunais mūziķis Mārtiņš Grunte, dziedātāja Nikolaja Puzikova brālis Oļegs, princeses Sanitas Kubliņas brālēns un Mango meitene Daniela.

Konkursa finiša taisnē visaktīvākais darbs noris pie šova priekšnesumu sagatavošanas un noslīpēšanas, kā arī pie fiziskās formas uzlabošanas. Visus trīs mēnešus konkursanti apmeklēja fitnesa klubu, kurā papildus treniņiem sporta zālē, jogai un ūdens aerobikai jaunieši ar prieku izmantoja iespēju trenēties skvoša spēlē un attīstīt cīņu prasmes.

Atklājās interesants fakts - viens no dalībniekiem ir strādājis par klinšu kāpšanas instruktoru, tāpēc dalībnieki izmēģināja arī alpīnisma sienu. Lai jauniešiem būtu ne tikai laba fiziskā forma, bet arī uz skatuves viņu āda mirdzētu un noskaņojums būtu prieka pilns, visi aktīvi apmeklēja solāriju.

Pēc aktīviem treniņiem un sauļošanās jaunieši ir pietiekami pārliecināti par sevi, lai savus spēcīgos un labi nosauļotos torsus demonstrētu atklātā foto sesijā.

Mis & misters Ogre 2011 fināls pēc piecu gadu pārtraukuma notiks 10. martā, un to atjaunojušas novadnieces Diāna un Simona Kubasovas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!