Foto: Publicitātes foto
Go3 straumētajā šovā "Randiņš ar Dzelzīti" aizvadīta viena no pēdējām sērijām. Tajā vecpuisis Lauris Dzelzītis tikās ar divu šovā palikušo dāmu draugiem, un viņu vidū "iemaldījās" arī Olga Kambala, kurai par Dzelzīti ir neglaimojošs viedoklis.

Šovā palikušas vien divas sievietes, kuras cīnās par Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša sirdi – tumšmate Baiba un gaišmate Doloresa. Lai gan teorētiski kādai no fināla dalībniecēm bija jādodas mājās, intrigas uzturēšanas nolūkos tas nenotika – sērija beidzās bez izbalsošanas.

11. sērijā Laurim Dzelzītim tika piedāvāta iespēja satikties ar abu dalībnieču draugiem neformālos apstākļos. 23 gadus vecā Doloresa savus draugus saaicināja kāda kroga terasē. Sekojot vienai muļķīgai situācijai pēc otras, vairums Doloresas draugu pauda uzskatu, ka Lauris nav skaistulei gluži piemērots. Kompānijā ieradās arī influenceris Kaspars Kambala ar savu sievu Olgu, – izrādījās, ka Kaspars kopš pērnās vasaras ir draugs Doloresai, un arī Dzelzītis ar Kasparu ir visai labi pazīstams.

Kaspars Kambala kameru priekšā pauda labus vārdus gan par Doloresu, gan Lauri, taču viņa sieva Olga izteicās daudz nešpetnāk – viņa nekautrējās vēstīt, ka Dzelzītis esot vecs un nesimpātisks vīrietis.

"Viņš Doloresai reāli nepiestāv. Viņš ir vecs vecis, viņa – jauna meitene! Viņš nav simpātisks, es uz tādu vīrieti nekad dzīvē nepaskatītos," tieša ir Olga. Jāteic gan, ka viņas vīrs un Dzelzītis ir vienaudži – aktierim ir 43 gadi, Kambalam – 42.

Otrs randiņš galvenajam varonim bija ar Baibu – un Baiba, kuru iepriekš gan Doloresa, gan jau izbalsotā Līga sauca par "stulbo stulbeni" izvēlējās Lauri parādīt tikai vienai savai draudzenei, nevis kuplam draugu pulkam. Lauris, Baiba un viņas draudzene Simona trijatā kāpa uz jahtas un devās jūrā. Dzelzītis pēcāk pauda, ka šis randiņš viņam visādā ziņā patika labāk nekā tikšanās ar Doloresas draugiem.

Atgādinām, ka šova noteikumi paredz: tā galvenais varonis, Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis neredz dalībnieču sejas – tās ir paslēptas aiz maskām, un šova noteikumi paredz, ka dāmas nedrīkst maskas noņemt, jo Dzelzītim esot jāizvēlas ar sirdi, nevis acīm. Pats aktieris jau pēc šova intervijās medijiem paudis, ka "tas ir tikai šovs", un viņš neuzņemas atbildību par to, kā skatītāji traktē viņa izvēles un uzvedību raidījumā. Cilvēkiem esot jāsaprot, kā tiek ražoti "popkultūras" produkti.

Šovā sākotnēji startēja 11 dāmas, vēlāk viņām piepulcējās Baiba. Kuru no palikušajām divām dāmām Dzelzītis izvēlēsies kā uzvarētāju, noskaidrosies kādā no nākamajām piektdienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!