Foto: Privātais arhīvs
Influencera un bijušā sportista Kaspara Kambalas sievai Olgai mēnesī nepieciešamais naudas daudzums ir vismaz 10 000 eiro, turklāt tas esot pats minimums. Šādu summu sava dzīvesveida piekopšanai viņa nosaukusi kanāla "STV Pirmā!" veidotajā dāmu sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Kaspars Kambala šopavasar apprecēja savu mīļoto sievieti Olgu, kura nu kļuvusi par TV šovu zvaigzni.

Pāris nav kopā ilgi un daudzās lietās vēl abiem jāpieslīpējas. Piemēram, tā bijis ar naudas jautājumu. Lai gan sieva arī strādā, tieši vīrs ir galvenais iztikas pelnītājs ģimenē.

"Lai viņš strādā un pelna naudu, bet es parūpēšos, lai mums mājās viss ir kārtībā. Es neeju pie viņa un neprasu naudu, jo uzskatu, ka tā viņam jādod labprātīgi. Taču viņš vienkārši prasa, cik vajag un nesaprot mājienus – piemēram, kad saku, ka veikalā "Zara" ir atlaides. Mēs pat strīdējāmies par to, jo teicu, ka pati varu visu atļauties. Vienkārši jānosauc summa. Bet es esmu pārkāpusi tam pāri," skaidro Kambalas kundze.

Uz tiešu jautājumu, cik tad mēnesī izmaksā viņas luksusa dzīvesveids – treniņi, vaksācija, drēbes, kosmētika, manikīrs, pedikīrs, plastiskā ķirurģija, īres dzīvoklis klusajā centrā –, Olga atbildēja, ka pašam minimumam vajagot ap desmit tūkstošiem eiro.Olga Kambala šobrīd ir trīs meitu māte un nodarbojas ar Marokā ražotas kosmētikas izplatīšanu. Vai minētajos tūkstošos ietilpst arī rūpes par meitu labklājību, nav zināms.

Raidījumā Kambalas kundze arīdzan atklāja, ka pirms gada bijusi absolūti pret kopīgiem bērniem ar Kasparu, taču tagad apsver šo jautājumu. Mazulim viņa būtu gatava pēc pieciem gadiem, bet jau tagad efektīgajai skaistulei ir padomā arī vārdiņš dēlam – saukšot viņu par Kosmosu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!