Foto: Publicitātes foto

TV3 ekstrēmo pārvērtību šovā "Operācija: Jauna dzīve" iepazinām pēdējos trīs pretendentus uz jaunu dzīvi – Didzi, kura trakulīgā jaunība novedusi pie vienas auss zaudējuma, Edgaru, kurš ar šova palīdzību vēlas restartēt savu dzīvi un Nataļja, kura nolēmusi uzlabot savu izskatu, ko izmainījušas grūtniecības un ietekmējusi iedzimtība. Par šova pēdējo finālisti kļuva divu bērnu māmiņa Nataļja Lauce-Šakele.

Ceturtdien par iespēju piedzīvot pārvērtības cīnījās pēdējais finālistu trijnieks. Ekstravagantais Didzis pēc trakulīgas nakts jaunības gados zaudējis ausi. Savai bohēmas dzīvei pirms vairākiem gadiem pārvilcis treknu svītru, tomēr pagātnes rētas liek par sevi manīt. Edgars ir īsts šovmenis, bet aiz viņa maskas slēpjas raizes un pārdzīvojumi par gadu laikā zaudēto pievilcību. Savukārt sirsnīgā Nataļja jau no 11 gadu vecuma ir sapņojusi izmainīt savu deguna formu, kas uz smalkās sejas izskatās neproporcionāli. Tāpat viņa sapņo veikt izmaiņas ķermeņa aprisēs, kas mainījušās pēc divām grūtniecībām. Nolemts ceļa zīmi uz jaunu dzīvi sniegt Nataļjai, palīdzot viņai gūt to pārliecību, kas viņai ir tik ļoti nepieciešama, lai piepildītu savus profesionālos sapņus – kļūt par profesionālu blogeri.
Vārds, uzvārds: Nataļja Lauce-Šakele

Vecums: 30

Dzīvesvieta: Rīga

Attiecību statuss: Precējusies, 2 bērni

Nodarbošanās: Administratore viesnīcā

Dzīvesstāsts: Nataļja ir 30 gadus veca māmiņa, kura gadiem ilgi no sabiedrības un paziņām slēpusi, ka viens no viņas bērniem ir ar īpašām vajadzībām, jo baidījusies nosodījuma un žēluma. Šobrīd viņa ir gatava atbalstīt māmiņas, kas nonākušas līdzīgā situācijā, tādēļ sapņo izveidojot blogu, kurā informēt vecākus par bērnu rehabilitācijas iespējām Latvijā un kliedēt pastāvošos stereotipus. Nataļja izjūt diskomfortu savu neproporcionālo sejas vaibstu, zobu un deformētās krūšu formas dēļ, kas iedzinis viņu kompleksos un līdz šim kavējis īstenot savu sapni par blogu. Taču ar šova palīdzību viņa cer vairot pārliecību par sevi un kļūt par iedvesmu citiem.

Ko vēlas mainīt savā izskatā? Jau kopš 11 gadu vecuma Nataļja sapņo izmainīt savu deguna formu. Dzīves gaitā viņa ir mēģinājusi sevi pieņemt, taču tas viņu ir iedzinis vairākos kompleksos. Šova ietvaros Nataļja vēlas ne tikai mainīt deguna formu, bet arī uzlabot zobu izskatu un veikt ķermeņa formas korekcijas, palielinot krūtis. Viņa ir pārliecināta, ka pēc šo pārmaiņu veikšanas viņa būs daudz pašpārliecinātāka un tas palīdzēs kļūt par viedokļa līderi un veicināt blogeres karjeras attīstību.

Ārsta komentārs par veicamajām pārvērtībām: "Nataļja pati norādīja, ka viņas prioritāte ir deguna formas maiņas operācija. Plata kaula piramīda, augsta deguna mugura, garš degungals, šaura vidusdaļa – tie nav tikai vizuāli defekti. Nepareizas deguna formas dēļ (un ne tikai novirzītās starpsienas dēļ), elpošana caur degunu var būt apgrūtināta, un ar to saskārās arī šova dalībniece. Elpošanas grūtības var izraisīt daudzas citas papildu problēmas – citu orgānu skābekļa badu, fiziskas slodzes laikā nākas elpot caur muti, un tamlīdzīgi, tādēļ dalībniecei pavisam noteikti veiksim estētisko rinoseptoplastiku," stāsta "Lipex" klīnikas sertificēta otolaringoloģe Tatjana Bogdanova.

Nataļjai tiks veikta arī krūšu palielināšana ar īpaši viegliem implantiem, kuri nerada papildus smagumu. "Šādi implanti novērš krūšu audu prolapsu un hipotrofiju, taču tajā pašā laikā ļaus atgūt dalībnieces vēlamo krūšu apjomu, kāds viņai bija pirms bērnu dzimšanas. Nataļjai tiks veikta arī blefaroplastika, kas ir plakstiņu korekcijas operācija. Operācijas laikā tiks noņemta liekā āda un lokālie tauki tiks daļēji izņemti vai sadalīti, kas ievērojami izceļ acu kontūru," atklāj "Lipex" klīnikas vadošais ķirurgs Eduards Jurševičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!