Foto: Publicitātes attēli

TV3 ekstrēmo pārvērtību šova "Operācija: Jauna dzīve" 2. sērijā fortūna bija labvēlīga 32 gadus vecajam valmierietim Renāram. Viņš ticis pie iespējas veikt izmaiņas savā izskatā.

Šova 2. sērijā startēja vēl trīs pretendenti uz jaunu dzīvi. Ervīns, kurš liekā svara dēļ pat nespēj rokās noturēt savus bērnus, Renārs, kurš paša spēkiem ir atbrīvojies no liela liekā svara, un Jūlija, kura jau divas reizes ir piedzīvojusi plastiskās manipulācijas, taču vienu no tām – neveiksmīgi. Par otro šova finālistu kļuva divu bērnu tēvs Renārs Baušenieks.

Renāru draugi visu dzīvi pamatoti saukuši par "resno". Viņš īsā laikā nometis 40 kilogramus liekā svara un sapņo atbrīvoties no vairākiem kilogramiem liekās ādas. Dalībnieki raidījuma laikā piedalījās emocionālos pārbaudījumos – atkailinošā foto sesijā, motivācijas pārrunās ar psihologu, kā arī mākslas un skicēšanas darbnīcā, kur dalībniekiem nācās iejusties kailu modeļu ādā vienam otra priekšā.

Tika nolemts, ka iespēju sākt jaunu dzīvi piedzīvos tieši Renārs, kurš jau pats ar saviem spēkiem ir sasniedzis daudz, un profesionāļu palīdzība spēs uzlabot to, ko pats Renārs nespēj.

Renāra dzīvesstāsts un izskata problēmas

Vārds, uzvārds: Renārs Baušenieks

Vecums: 32

Dzīvesvieta: Valmiera

Attiecību statuss: Civillaulībā 15 gadu, 2 bērni

Nodarbošanās: Noliktavas pārzinis un autoservisa darbinieks

Dzīvesstāsts: Renāram jau no bērnības ir bijušas problēmas ar zobiem – tie netika kopti un laboti. Taču trakākais notika Lielbritānijā, kur viņš ir pavadījis četrus savas dzīves gadus. Tur viņš nonāca līdz lielām zobu sāpēm, un ārsts neredzēja citu iespēju, kā izraut visus bojātos zobus – kopumā zaudējot astoņus zobus, kas bija liels trieciens.

Vēl viena Renāra nepilnība ir liekais svars, ar ko viņš cīnās jau kopš sešu gadu vecumu. Svara kritiskāko robežu Renārs sasniedza, dzīvojot Lielbritānijā, – 164 kilogrami. Pēc 25 gadu ilgas cīņas ar lieko svaru, Renārs šo cīņu ir uzvarējis, jo pēdējo divu gadu laikā jaunais vīrietis ir nometis vairāk nekā 40 kilogramus.

Ko vēlas mainīt savā izskatā?

Liekais svars ir izstaipījis Renāra vēdera ādu, pēc tievēšanas atstājot arī nepatīkamas sekas – vairākus kilogramus liekās ādas. Renāram uz kājām izspiežas vēnu tīklojums. Dzīves kvalitāti ietekmē arī trūkstošie zobi. Renārs uzskata, ka šo nepilnību novēršana liks viņam justies daudz pašpārliecinātākam, laimīgākam, kā arī rādīt piemēru saviem bērniem. Tāpat arī Renārs ir apsolījies apprecēt savu sievu pēc pārvērtību veikšanas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!