Raidījums "Otrs grāvis" aizvadījis sarunu ar šķietamu Latvijas futbola izlases pārstāvi, kurš atklātāk kā jebkad komentējis vasarā izskenējušās ziņas par iekšējās kārtības noteikumu ieviešanu Latvijas futbola izlasē.

Kā noskaidrots, paši futbolisti jūtas nedaudz sašutuši par izmaiņām, taču pauž cerību, ka ieviestās korekcijas vainagosies ar spēles kvalitātes uzlabojumiem. Jāatzīmē, ka īsi pēc šī sižeta tapšanas Latvijas futbola izlase pārsteidzoši ņēma virsroku pār spēcīgo Austrijas izlasi, tādēļ raidījuma veidotāji var pamatoti uzskatīt, ka pieminētie uzlabojumi ir uzskatāmi par panākumu atslēgu.

“Otrs grāvis” saka paldies komiķim Rūdolfam Kugrēnam par palīdzību sižeta tapšanā.

Atgādinām, ka pirmssvētku laikā ar debijas epizodi klajā nācis DELFI sociālo tīklu satura veidotāju komandas jaunākais lolojums – raidījums "Otrs grāvis", kas turpmāk sev raksturīgā vieglā manierē atskatīsies uz globālām un lokālām aktualitātēm.

Vadītāju lomās turpmāk iejutīsies pazīstamais komiķis Edgars Bāliņš, mūziķis Eduards Gorbunovs jeb Edavārdi, žurnāliste Andra Čudare, kā arī sociālo tīklu nodaļas vadītājs Jānis Sildniks.

Vēl bez Ziemassvētku vecīša atklāsmēm raidījums "Otrs grāvis" piedāvā iepazīties ar pavisam atklātu ieskatu Latvijas futbola izlases iekšienē, interviju sniedzot kādam anonīmam sportistam, savukārt valsts prezidentam tiek piemeklēts jauns "Twitter" lietotājvārds, bet anti-5G aktīvistiem – jaunākās modes tendences.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!