Latvijai neraksturīgi siltie laika apstākļi pēdējās nedēļās pamatīgi iegriezuši ziemas atpūtas kompleksu un trašu īpašniekiem, kas janvāra beigās joprojām nav sākuši slēpošanas sezonu. Lai gan biznesmeņi joprojām cer uz pēkšņu aukstuma vilni, siltā ziema jau iecirtusi pa kabatu.

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodota portāla "Delfi" sociālo tīklu komandas veidotā raidījuma "Otrs grāvis" jaunākā sērija, kurā asprātīgā un vieglā manierē tika apskatītas vairākas aktualitātes, tostarp arī globālā sasilšana un Latvijas pavasarīgā ziema.

Raidījuma veidotāji pie sevis studijā uz visnotaļ skaudru un atklātu sarunu ciemos bija aicinājuši kādu trases īpašnieku, kurš bija gatavs ieskicēt sava biznesa aprises šosezon.

Lai gan ziema pagaidām nav lutinājusi, brašais kungs joprojām nav atmetis cerības un mudināja arī citus savus kolēģus nevis mest plinti krūmos un kaut ko mainīt, bet turpināt ieguldīt naudu trases pilveidošanā.

Jau vēstīts, ka raidījuma "Otrs grāvis" pirmā epizode iznāca īsi pirms 2019. gada Ziemassvētkiem, aplūkojot Ziemassvētku vecīša un Latvijas futbola izlases problēmas. Vadītāju lomās iejūtas pazīstamais komiķis Edgars Bāliņš, mūziķis Eduards Gorbunovs jeb Edavārdi, žurnāliste Andra Čudare, kā arī "Delfi" sociālo tīklu nodaļas vadītājs Jānis Sildniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!