Foto: Vida Press

"Pludmales patruļas" zvaigzne Pamela Andersone pamet pludmali – tā vēsta "Los Angeles Times", piedāvājot ieskatīties viņas namiņā, ko slavenā aktrise šobrīd tirgo nost.

Deviņdesmito gadu sekssimbols Pamela Andersone nesen apprecējās sesto reizi (ar piekto vīru) un nu nolēmusi pārcelties uz savu dzimteni Kanādu, kur šobrīd atjauno kādu savas dzimtas īpašumu.

Aktrise nekustamā īpašuma tirgū "izlikusi" savu namu Malibu, Kalifornijā. Par šo namu viņa prasa 15 miljonus ASV dolāru. Māja celta pēc Andersones pasūtījuma ar viņas izplānotu dizainu tālajā 2000. gadā, un būvniecība tolaik izmaksājusi mazāk nekā divus miljonus dolāru.

Apmēram 2013. gadā Andersone šo namu piedāvāja kā īres mitekli, prasot 44 000 dolāru mēnesī, bet nu viņa savu īpašumu nolēmusi pārdot pavisam.

Divstāvu savrupnams ir 510 kvadrātmertru plašs, un tajā dominē koks. Mājā ir trīs viesistabas, trīs vannasistabas un, protams, džakuzi, pirts telpa. Lielu daļu ēkas sienu veidotas no stikla, tādējādi jaunajam īpašniekam pavērsies skats uz Malibu pludmali. Pagalmā savukārt atrodams baseins.
Jau vēstījām, ka 53 gadus vecā šovbiznesa zvaigzne apprecējusies paslepeni no sabiedrības acīm pagājušā gada beigās, Ziemassvētkos, savā dzimtas īpašumā Kanādā.

Viņas izredzētais ir Dens Heihersts, ar kuru Pamela iepazinusies 2020. gada sākumā. Heihersts ir skaistules miesassargs un ir 13 gadus jaunāks par Pamelu. Abus īpaši satuvinājusi pandēmijas laika kopābūšana, jo "piespiedu" kopdzīve likusi sadraudzēties, kas vainagojās ar lēmumu attiecības noformēt juridiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!